Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 45: ‘Dronken knalden we op een geparkeerde auto’

Flair 45: ‘Dronken knalden we op een geparkeerde auto’

Flair 45: ‘Dronken knalden we op een geparkeerde auto’

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 10 november ligt nummer 45 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Loiza Lamers: ‘Ik had maar één droom: vrouw worden. De rest was bijzaak’

Model en presentatrice Loiza Lamers (26) schreef samen met haar moeder Mirjam een boek over transgender zijn en hoe ze als gezin dat pad hebben bewandeld. “Mijn ouders zijn van onschatbare waarde geweest, dit is vooral een boek over liefde.” Lees hier alvast een preview.

Kim werd jarenlang misbruikt in de danswereld: ‘Ze deden niets. Niemand greep in’

Ruim twintig jaar danste Kim Koumans (39) op topniveau, en al die jaren – en de jaren ervoor – werd ze gekleineerd en misbruikt. “De eerste keer staat in mijn geheugen gegrift. Ergens had ik aangevoeld dat zoiets ging gebeuren, want ze had me tijdens lessen al vaak betast aan mijn billen en borsten.” Nu komt Kim met haar verhaal naar buiten en strijdt voor verandering binnen de danswereld.

Opgebiecht: ‘Dronken knalden we op een geparkeerde auto’

In Flair 45 lees je het verhaal van Amber. “Mijn beste vriendin en ik deden pas een weekendje Limburg. We hebben ontzettende lol gehad en ons een beetje misdragen. Uiteindelijk fietsten we op een avond dronken terug naar ons hotel en is zij tegen een geparkeerde auto gevallen. Ik wilde haar helpen, maar viel ook. In de motorkap zat een flinke deuk, maar wij zijn ervandoor gegaan…

Shame on you? Hoe schaamte je beperkt

We mogen ons wel wat minder schamen, vindt journalist Lisanne van Sadelhoff (31). Want schaamte maakt je passief, somber, braaf en saai. Hoe gaan we schaamtevrij(er) door het leven?

Lees ook
Montana Meiland en Dirk doorstaan relatiecrisis en willen maar liefst twee keer trouwen

Drieluik: Mantelzorgers

Annick, Heidi en Minou zijn mantelzorgers voor een ongeneeslijk zieke dierbare. Dat het zwaar is, dat spreekt voor zich. “Steeds vaker heb ik het gevoel dat ik mezelf in tweeën moet splitsen.” In Flair 45 lees je hun verhalen.

Flair 45-2021 ligt t/m 16 november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.