Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 45 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 45 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 45 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 4 november ligt Flair 45 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Hulde aan de grijze muis

Ben je maar gewoon gewoon en voel je daardoor nog wel eens onzeker op bijvoorbeeld sociale media? Niet doen! Gewoon is goed genoeg. “Ben jij die trouwe werknemer die er niet uitspringt, maar op wie iedereen kan rekenen? Da’s ook waardevol.”

Real life verhaal

Dessie (36) kreeg na een zorgeloze zwangerschap te horen dat haar zoontje Sam waarschijnlijk niet ouder zou worden dan twee jaar. Inmiddels is hij drie jaar en geniet hij volop van zijn leven. “Hij speelt en knuffelt en lacht, daar doen wij het allemaal voor. Hij weet niet dat hij ziek is, dit is gewoon zijn leven.”

Interview met Kluun

Raymond van de Klundert (aka Kluun, 56) praat in Flair over zijn boekvervolg op Komt een Vrouw bij de Dokter. Momenteel is hij op een zoektocht naar zichzelf en alter ego Stijn doet in zijn laatste boek hetzelfde. Maar, “Ik ben Stijn niet. Mijn leven is echt veel saaier dan dat van hem. Op alle fronten.” Lees hier alvast een preview

Ka-ching! 9x geldlessen

Hoe graag we allemaal ook willen sparen, helaas lukt het niet altijd. Ben je er een beetje zat van dat je nooit geld opzij kan zetten en eigenlijk alles maar uitgeeft? Finance blogger Renée Lamboo heeft negen geldlessen voor je op een rijtje gezet. Daar word je ongetwijfeld rijk(er) van.

Lees ook 
Vriendin Miljuschka met de handen in het haar: ‘Ik ben blij dat ik niet voor die beslissing sta’

Opgroeien in Oost-Berlijn

Ulrike (41) was een meisje van tien jaar toen het één groot feest was in Berlijn, tijdens de val van de Muur. Ze groeide namelijk op in de DDR (Oost-Berlijn). Nu woont ze er nog steeds met haar Nederlandse vriend Jos en drie kinderen. Het leven was niet altijd makkelijk destijds. “Ik vertel nog weleens aan mijn dochters – die wel twintig barbies hebben – hoe gelukkig ik met één pop was.”

Flair 45-2020 ligt t/m 10 november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Shoppen is altijd een goed idee