Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 44: ‘Sofies broer verdween acht jaar geleden zomaar’

Flair 44: ‘Sofies broer verdween acht jaar geleden zomaar’

Flair 44: ‘Sofies broer verdween acht jaar geleden zomaar’

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 3 november ligt nummer 44 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Zanger en acteur Jim Bakkum (34): ‘Het is nu tijd dat ik bewustere keuzes ga maken’

Door zijn autobiografie die nét is verschenen, ontdekte zanger en acteur Jim Bakkum (34) dat hij nog wat te verwerken had van zijn Idols-tijd. En dat hij meer invloed wil hebben op waar hij ‘ja’ tegen zegt. Eindelijk voelt hij zich volwassen. “Ik was altijd dat jochie, maar tegenwoordig word ik door jonge mensen om advies gevraagd, dat vind ik heel mooi.”

Sofies broer verdween acht jaar geleden spoorloos: ‘Ik bleef achter met een groot zwart gat in mijn hart’

Sofie Leemans (41, psycholoog) leeft met haar familie al bijna acht jaar in onzekerheid. Op 21 november 2013 verdween haar broer Jelle, en sindsdien is er nooit meer iets van hem gehoord of gezien.“Het niet weten zal altijd blijven knagen.”

Opgebiecht: ‘Ik wil scheiden, maar kan nergens heen’

Nienke (36): “Het plaatje dat ik ooit voor ogen had, klopt allang niet meer. Ik ben getrouwd met Robert en we hebben twee jonge kinderen. We wonen in een leuke buurt met veel vrienden. Het lijkt allemaal zo perfect, maar de liefde tussen ons is over en dat weten we allebei. Ik wil scheiden, maar ik kan nergens naartoe. De woningnood is zelfs in ons dorp doorgebroken.

Lees ook
Demi de Boer showt haar buik paar uur na de bevalling: ‘Weer helemaal plat’

Steven schiet te hulp: ‘Mijn zoon van vier is nogal angstig aangelegd’

Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut en oprichter van opvoedsite nul18.nl. Elke week beantwoordt hij in Flair vragen op het gebied van relaties en opvoeden.

Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks met toeschouwers, het lijkt me geil als anderen toekijken’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 26 en schoonheidsspecialist. Hij is 28 en administratief medewerker. Ze zijn één jaar samen.

Flair 44-2021 ligt t/m 9  november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.