Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 44 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 44 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 44 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 28 oktober ligt Flair 44 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Druk, druk, druk

Door de coronacrisis gedwongen tot stilstand gekomen, realiseren veel mensen zich hoe druk hun normale leven eigenlijk was. Ze beginnen te mijmeren over uit die ratrace stappen. Zo ook journalist Floor Bakhuys Roozeboom (37). Zij onderzoekt: is het leven zo druk en gejaagd geworden dat alleen een ‘harde exit’ ons nog rust kan bieden?

Drie vrouwen over hun maagverkleining

Ze kozen niet voor ‘de makkelijke weg’, zoals soms geoordeeld wordt. Deze drie vrouwen dachten er lang over na en zagen een maagverkleining als laatste strohalm in hun strijd tegen overgewicht. “Ik had niets meer te verliezen, zo voelde het.” In Flair 44 delen ze alle drie hun verhaal.

Interview Thekla Reuten

Of gezin en werk soms lastig te combineren zijn voor actrice Thekla Reuten (45)? Niet echt; man Gijs en hun zonen van vijf en twee gaan gewoon allemaal mee naar het buitenland als ze daar draait. “Een week van huis vind ik al te lang.” Lees hier alvast een preview.

‘Hoera, ik ben er nog’

Cynthe Nauta-Hover (35) dacht bijna zes jaar geleden dat ze weer eens een migraineaanval had. Totdat ze uit bed wilde stappen en niet meer op haar rechterbeen kon staan. Ze bleek een herseninfarct te hebben. Op haar 29ste.

Lees ook
Flinke schok voor Miljuschka op dag Televizierring-Gala: ‘We moesten zo snel mogelijk naar de arts komen’

Dochter en stiefdochters

Heleen (43) werd vorig jaar, nadat ze er al niet meer op had gehoopt, toch nog moeder. Sinds de komst van haar baby zijn haar gevoelens voor haar stiefdochters veranderd en daar schaamt ze zich diep voor. “Ik geef om zijn dochters, ik durf echt te zeggen dat ik van ze houd, maar het is wel een compleet andere liefde dan voor mijn eigen meisje.”

Flair 44-2020 ligt t/m 3 november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er staat weer een nieuwe dosis leesvoer voor je klaar, want het is weer de hoogste tijd voor een kersverse editie van Flair. 💫 Flair 44 ligt vanaf vandaag in de schappen, met daarin onder meer een uitgebreid interview met actrice Thekla Reuten. Ook spraken we drie lezeressen over hun maagverkleining, onder wie iemand die na twee weken al tien kilo kwijt was. Daarnaast vertelt Miljuschka Witzenhausen over een nogal schokkende gebeurtenis op de dag van het Televizierring-Gala en heeft ook Kirsten Schilder weer een nieuwe column voor je in petto. Bovendien staan er ook weer een paar heerlijke recepten in Flair én natuurlijk een fijne dosis real life verhalen. Vanaf vandaag ligt Flair 44 in de winkel. Wil je ‘m liever thuis laten bezorgen? Bestellen kan via #linkinbio. #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

Shoppen is altijd een goed idee