Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 43 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 43 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 43 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 21 oktober ligt Flair 43 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Samen taartjes en koekjes bakken

Wie houdt er nou niet van: lekker een middagje taartjes en koekjes bakken. De Flair van deze week staat vol met heerlijke nieuwe recepten om uit te proberen. Maak je een laagjestaart? Of kies je voor overheerlijke eclairs?

Heel veel real life verhalen

Deze week ligt er een extra dikke Flair voor je klaar, met heel veel real life verhalen. Lees onder andere onderstaande verhalen van Nahdie en Nicole.

  • Nahdie (27) verloor op haar veertiende haar beste vriendin Kim, door, een fietsongeluk dat zij veroorzaakte. Zelf kwam ze ervan af met een beetje pijn aan haar heup. Kim overleefde de crash niet. “Ik was pas veertien en door mij was mijn beste vriendin dood. Dit was te groot.”
  • Nicole (34) was 26 toen ze besloot om naar Malawi te gaan voor drie maanden. Uiteindelijk werden die drie maanden acht jaar en inmiddels heeft ze drie adoptiedochters en achttien (!) pleegkinderen. “Als je dat acht jaar geleden tegen me had gezegd, had ik keihard gelachen.”

Interview met Sanne Samina Hanssen

Undercover-actrice Sanne Samina Hanssen (32) timmert lekker aan de weg. Ze heeft een Colombina-nominatie voor beste vrouwelijke ondersteundende rol op zak, heeft een nieuw album uitgebracht met haar band én is dit najaar te zien in de nieuwe Nederlandse serie Vliegende Hollanders. Ook leuk: ze woont in een camper. “Ik heb een camper omdat ik geen huis wil hebben. Als ik ergens ben, wil ik na een half jaar weer weg.” Lees hier alvast een preview.

Superveel wonen

Interieurliefhebbers, opgelet: naast alle real life verhalen vind je extra veel wonen in de Flair van deze week. Van binnenkijken in de een twee-onder-een-kap woning van Lotte tot DIY’s om je transport dolly, a.k.a. je ‘hondje’, te gebruiken als decoratie. Met superveel foto’s, tips en lekker leesvoer.

Lees ook
Miljuschka over pittige ‘kraamtijd’: ‘Als ik net op het punt sta om weer toe te geven, belt ze aan’

Drieluik draaiorgels

Natascha, Melissa en Mariëlle zijn opgegroeid met draaiorgels en mochten als ukkie al helpen. Hun liefde voor ‘het draaien’ is altijd gebleven: “Ik ben dol op draaiorgelmuziek, thuis luister ik er ook naar.”

Flair 43-2020 ligt t/m 27 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er ligt weer een gloednieuwe Flair voor je klaar. En best of all: dit keer is-ie éxtra dik, voor nóg meer leesplezier tijdens het binnenblijven. ✨ De editie van deze week staat vol met real life verhalen. Ook lees je een interview met actrice en zangeres Sanne Samina Hanssen, die dit najaar in de serie ‘Vliegende Hollanders’ te zien zal zijn. Zoals iedere week hebben we weer columns van Miljuschka Witzenhausen en Kirsten Schilder voor je in petto én doe je weer de nodige mode-inspiratie op. Bovendien neem je weer een kijkje in een prachtig huis en kun je je creatieve ik ontdekken met weer een paar te gekke DIY’s. Have fun! Flair 43 ligt vanaf nu in de schappen. Wil je ‘m liever thuis laten bezorgen? Bestellen doe je via #linkinbio. #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

Shoppen is altijd een goed idee