Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 42 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 42 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 42 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 14 oktober ligt Flair 42 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Hé pannenkoek!

Jummie! Deze week weer een aantal heerlijke recepten, en deze keer met – jawel – pannenkoeken in de hoofdrol! We horen je denken: voor pannenkoeken heb je toch niet per se een recept nodig? Nope, maar voor deze wel. Duik de keuken in en probeer de apfelstrudel-flensjes met vanillesaus uit, of ga voor de hartige Dutch baby.

Twee real life verhalen

  • Dromen zijn bedrog? Niet voor Manon (44). Zij droomde er namelijk van om met de tractor naar de Zuidpool te reizen, en dat deed ze. “Ik wilde bewijzen dat het einde van de wereld helemaal niet bestaat. Hoe donker het ook wordt, elke situatie heeft licht.”
  • Paul (37) zijn vrouw Lianne, ook 37, overleed begin dit jaar aan de gevolgen van borstkanker. Paul bleef over met hun twee jongens: Oscar (8) en Tygo (6). Een deel van de dromen en plannen die ze samen maakten, kwamen uit. Voor het andere deel was helaas geen tijd meer. “Li heeft het allerbeste gemaakt van het leven dat ze kreeg.”

Wit gebit

Wittere tanden voor een mooie glimlach, we willen het allemaal wel. Toch kun je beter niet alle ‘whitening’-methodes uitproberen, want niet elke methode is even gezond voor je. Hoe maak je je tanden witter zonder ze te beschadigen? We hebben het aan een tandarts gevraagd, en in Flair 42 vind je dan ook de do’s en don’ts van het tanden bleken.

Interview met Tijl Beckand

Dit najaar wordt het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje uitgezonden, gepresenteerd door niemand minder dan Tijl Beckand (46). Maar dat is niet het enige waar hij zich op dit moment mee bezighoudt. Hij maakt zich klaar voor het dirigeren van Beethovens Negende Symfonie én voor baby numéro vier, die in februari verwacht wordt. “De stap om überhaupt aan kinderen te beginnen is veel groter dan de stap om voor nummer drie en vier te gaan.” Lees hier alvast een preview.

Lees ook
Miljuschka en vriendin over pesterijen én armoede: ‘Op schoolkamp wordt duidelijk hoe oneerlijk het verdeeld is’

Pijn van het scheiden

Door de coronacrisis wordt er een scheidingspiek verwacht. Daarom laten we in Flair 42 drie vrouwen – Charlotte (32), Mathilda (47) en Ulrike (36) – aan het woord over hún scheiding. “Het eerste jaar miste ik vooral het hebben van een gezin, en als ik andere gezinnen zag, huilde ik vanbinnen. Waarom zij wel en ik niet?”

Flair 42-2020 ligt t/m 20 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is weer woensdag en we weten allemaal wat dat betekent, namelijk… een gloednieuwe Flair in de schappen. ✨ Deze week lees je een uitgebreid interview met niemand minder dan Tijl Beckand, die onder meer vertelt over het vaderschap. Flair’s stylist Iris heeft een modelesje voor je in petto en laat verschillende manieren zien waarop je een blouse met een grote kraag draait. Ook vind je uiteraard weer kakelverse columns van Miljuschka Witzenhausen en Kirsten Schilder in Flair én hebben we weer wat real life verhalen voor je klaarstaan. De nieuwe editie van Flair ligt nú in de winkel. Wil je ‘m liever thuis laten bezorgen? Dat kan. Bestellen doe je via #linkinbio. #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

Shoppen is altijd een goed idee