Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 41 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 41 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 41 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 13 oktober ligt nummer 41 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Roel van Velzen: ‘Mijn vader kon me laten voelen dat alles mogelijk was’

Zanger Roel van Velzen (43) ging scheiden, maakte daar een podcast over en gaat nu het theater in. Hij neemt ons mee in zijn zoektocht en zingt zijn nieuwe liedjes. In het Nederlands. “Dat vond ik eerst niet rock-’n-roll genoeg, al mijn muzikale helden zingen in het Engels, maar ik merkte hoe rijk het Nederlands eigenlijk is.”

Elise (43): ‘Ik voel me enorm aangetrokken tot zijn zoon’

In Flair 41 lees je het verhaal vanElise (43). Ze is blij dat ze na een pijnlijke scheiding weer verliefd is geworden. Ze houdt veel van haar nieuwe vriend, maar op seksueel gebied fascineert een ander haar veel meer. De zoon van haar nieuwe partner…

Opgebiecht: ‘Ik heb een bloedhekel aan de ex van mijn vriend’

Inge (33): “Als ze voor me de straat oversteekt, zou ik het liefst wat extra gas geven. Niet echt natuurlijk, maar het voelt wel bijna zo. Ik heb een enorme hekel aan de ex van mijn vriend Floris, word onzeker als zij in de buurt is. Ze is veel knapper dan ik en ze is gewend om haar zin te krijgen. Floris en zij zijn nog vrienden en haar moves laten hem koud. Maar toch: je bent een ex, gedraag je dan ook zo.

Follow the pleidooi

Het traditionele top-downmanagement heeft zijn beste tijd wel gehad. Ondernemer Caroline Glasbergen onderzocht in haar recente boek hoe je vanuit je vrouwelijke energie kunt leiden én impact kunt hebben. “Leidinggeven mag meer dan ooit zacht, sensitief en empathisch.”

Lees ook
Máxima verrast met haar nonchalante kapsel: ook een staartje staat haar enig

Drieluik: Leven in armoede

Nederland mag dan een van de rijkste landen ter wereld zijn, toch leven er volgens cijfers van het CBS meer dan een miljoen mensen onder de lage-inkomensgrens. Zoals Davina (41), Debby (41) en Nasrien (45). “Ik had een ander leven voor mijn kinderen gewenst, waarin ik ze alles had kunnen geven. Welke moeder wil dat niet?” In Flair 41 lees je hun verhalen.

Flair 41-2021 ligt t/m 19 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.