Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 41 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 41 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 41 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 7 oktober ligt Flair 41 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Real life verhaal

Jaaike (33) zat in het leger en raakte gewond bij een zelfmoordaanslag in Afghanistan. Ze verloor hierbij haar been. “Aan gevaar dacht ik niet. Ik wilde levens redden. Wel schoot door me heen: ik ga liever dood dan dat ik terugkom zonder been.”

Over een jaar hypotheek vrij

Klinkt als muziek in de oren toch? Verpleegkundige Judith (33) is dat zeker van plan. “Op dit moment is de hypotheekschuld nog 48.000 euro. Begin 2022 willen we hypotheekvrij zijn.”

Interview met Nicolette Kluijver

Het was een bewogen jaar voor presentatrice Nicolette Kluijver (36), Expeditie Robinson dat is gecanceld, het uit elkaar gaan van haar en haar man Joost. Het zit haar niet altijd mee. Maar wat Nicolette een voordeel daarvan vindt, is dat ze gaat nadenken over wat ertoe doet. “Ik was, terugkijkend, misschien wel wat oppervlakkig, maar alles ging altijd goed.” Lees hier alvast een preview.

Eindelijk papa

In plaats van negen maanden duurde het krijgen van een kindje voor deze papa’s een heel stuk langer. Na bijna twee jaar proberen en verschillende ivf-pogingen beviel Stavros’ (29) vrouw Fien (29) van hun dochtertje Lena. “Ik begrijp dat stellen elkaar hierin kunnen kwijtraken. Frustraties en wanhoop nemen de overhand.”

My – not so big fat – gipsy wedding

Door corona trouwden veel stellen ‘en petit comité’. En hoewel dat soms verrassend leuk bleek te zijn, hadden ze het zich toch wat grootser voorgesteld. Daarom zetten we ze in Flair nogmaals in het zonnetje.

Lees ook
Miljuschka: ‘Ik was vergeten hoe het voelde om als zombie door het leven te gaan’

Leuk extraatje: boekje vol bakrecepten

Bij Flair 41 ontvang je een leuk extraatje, namelijk een bijlage met maar liefst tien cake- en taartrecepten. Van karamel-walnootcakejes en bloementaart tot frambozenslices en wafeltjestaart: een regenachtige herfstdag kom je hier hoe dan ook mee door.

Flair 41-2020 ligt t/m 13 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Woensdag, Flair-dag! ✨ Er ligt weer een kakelvers tijdschrift op je te wachten, bomvol heerlijke verhalen. Zo lees je bijvoorbeeld een uitgebreid interview met Nicolette Kluijver, onder meer over het nogal bewogen jaar van de presentatrice. Daarnaast vertellen drie vrouwen over hun bruiloft in tijden van de coronacrisis, die ‘en petit comité’ plaats moest vinden. Ook sprak Flair militair Jaaike, die bij een bomaanslag zwaargewond raakte. Leuk extraatje deze week: bij Flair 41 krijg je een boekje met maar liefst tien overheerlijke cake- en taartrecepten. Fijn voor op een regenachtige zondag! Wil je liever de deur niet uit voor Flair’s nieuwste editie en wil je ‘m thuis laten bezorgen? Bestellen doe je via #linkinbio. #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

Shoppen is altijd een goed idee