Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 40 ligt in de schappen! ‘Ik heb gezoend met mijn schoonvader’

Flair 40 ligt in de schappen! ‘Ik heb gezoend met mijn schoonvader’

Flair 40 ligt in de schappen! ‘Ik heb gezoend met mijn schoonvader’

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 6 oktober ligt nummer 40 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Samantha Steenwijk: ‘Alle Steenwijkjes zijn doordrammers’

In het coronajaar waarin ze niet kon optreden, was er gelukkig wel veel televisiewerk voor zangeres Samantha Steenwijk (35). Daarnaast schreef ze een stapel liedjes, want ze wilde zich vooral nuttig maken. “Stilzitten is niks voor mij. Ik vond dat er ook iets goeds moest voortkomen uit zo’n vreselijk jaar.”

De vriendin van Eveline koos voor zelfeuthanasie: ‘Had ze maar zo van zichzelf kunnen houden als anderen van haar hielden’

In Flair 40 lees je het verhaal van Eveline (42). Zij en Lianne waren dikke vriendinnen. Maar het werd steeds duidelijker dat Lianne zwaar beschadigd was en niet meer kon en wilde leven. Heel weloverwogen plande ze haar zelfeuthanasie op 22 april dit jaar. Ze was pas 33 en liet een man en een dochtertje van acht jaar achter.

Opgebiecht: ‘Ik heb gezoend met de vader van mijn vriend’

Tamar (31): “Vier jaar ben ik met Boy, de leukste man die ik ken, en als het aan mij ligt blijven we voor eeuwig samen. Ik kom dus ook al jaren bij zijn ouders. Zij zijn super chille mensen, met wie ik goed kan opschieten. Nou is er laatst iets gebeurd waarvoor ik me vreselijk schaam: de vader van Boy en ik hebben dronken gezoend op een feestje…

Diëten is weten

Zo frustrerend: je eet minder en beweegt meer, maar nóg geeft de weegschaal dezelfde uitslag. Weet dat hormonen, slaaptekort, stress en een slechte voorbereiding invloed op je lijnpoging hebben. Wil je dus wat afvallen, stap dan niet in deze zeven dieetvalkuilen.

Lees ook
Nieuwe kledinglijn van Maxime Meiland valt nu al verkeerd: ‘Veel te duur voor kinderen’

Drieluik: Corona-reset

Elk nadeel heb z’n voordeel: doordat hun leven op z’n kop stond door corona, besloten deze drie vrouwen de dure Randstad te verruilen voor de rust en ruimte van het platteland. Thuiswerken kan immers overal… In Flair 40 lees je hun verhalen.

Flair 40-2021 ligt t/m 12 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.