Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 40 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 40 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 40 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 30 september ligt Flair 40 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Real life verhaal

Linda (43) verloor tien jaar geleden tegelijk haar beide ouders. En onderzoek volgde, maar instinctief wist ze: “Dit hebben mijn ouders zelf gedaan.” Na zoveel jaar heeft ze het zichzelf eindelijk kunnen vergeven.

Verliefd op de vriend van je zus

Liv (31) heeft er last van: de nieuwe vriend van haar zus. Ze is erg blij voor haar, maar kampt ook met haar eigen gevoelens voor hem. “Ik zal er nooit wat mee doen, maar mijn gevoel wordt steeds sterker. Soms denk ik: doe mij die man, ga jij door met je volgende avontuur.”

Oma woont in de tuin

Anja is vijftig, single, woont met haar beste vriend en kinderen samen in haar ouderlijk huis. Oh, en niet te vergeten: oma woont sinds vijf jaar bij hen in de tuin. “Ik vind het fijn om bij mijn moeder te zijn. Ze is me nooit teveel. Ik moest wel even aan het idee wennen, wel een hele dag.”

Lees ook
Miljuschka: ‘Dikke tranen biggelen over mijn wangen als ik denk aan het kindje dat haar moeder straks kwijt is’

Interview met Fajah Lourens

De fitnessgoeroe heeft ook haar ups en downs gehad. Ze is erg succesvol met haar Killerbody-imperium, maar is lang niet zo streng meer voor haarzelf als eerst. “Ik merk nu pas hoe fijn dat eigenlijk is, lief zijn voor jezelf. Gelukkig worden doe je door nú van jezelf te houden.” Lees hier alvast een preview.

Flair 40-2020 ligt t/m 6 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Shoppen is altijd een goed idee