Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 39 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 39 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 39 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 29 september ligt nummer 39 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Karin Bloemen: ‘Muziek maken met elkaar, dat is de basis’

Zangeres en cabaretière Karin Bloemen (61) haakte zich door de coronacrisis heen. Want toen haar werk wegviel, kon ze dat nog wél doen. Nu is er een boek om iedereen de kunst van het haken te leren. “Haken is net als mediteren, enorm rustgevend. Behalve als het af móét, dan is het weer stressvol.” Lees hier alvast een preview. 

Real life: Diana’s autistische zoon wilde een meisje worden

Diana’s zoon Darren werd geboren met autisme en een licht verstandelijke beperking. Al toen Darren heel klein was, bleek dat hij het liefst een meisje wilde zijn. Een lange weg vol obstakels volgde, maar Diana besloot haar – én Darrens – hart te volgen. “Toen Darren in zijn jurk in de aula verscheen, ging iedereen staan klappen.” In Flair 39 lees je het hele verhaal van Diana en Darren.

Opgebiecht: ‘Na onze breuk ontdekte ik dat ik zwanger was’

In Flair 39 lees je het verhaal van Emma (36). “Vijf jaar zijn mijn ex Hildo en ik samen geweest. De laatste drie jaar overheerste onze kinderwens. We wilden allebei graag een baby, maar het lukte niet. Dat is ons opgebroken: onze relatie sneuvelde. Ik kreeg toen een valse kant van Hildo te zien waar ik bang van werd. Dat maakte het nog erger toen ik ontdekte dat ik zwanger ben. Van hem.

De ontdekking van de clitoris

Het gaat de goede kant op, maar nog steeds is de clitoris voor veel vrouwen en mannen een mysterie. Tijd om ’m eens onder de loep te nemen en ‘klitkundiger’ te worden.

Lees ook
Last van een herfstdip? Zo voorkom je ‘m dit jaar écht

Real life: ‘hij moet echt een engel op zijn schouder hebben gehad’

Toen ze de nieuwe liefde van hun beste vriendin Lucille ontmoetten, waren Tamara (30) en Brian (30) niet enthousiast, maar gaven ze hem het voordeel van de twijfel. Totdat Lucille het uitmaakte. Dat bleek het begin van de echte ellende. “Hij gaf ons de schuld, zei dat hij ons en de kinderen kapot zou maken. En op een zondagavond stond hij voor de deur.” In Flair 39 lees je hoe dit verhaal afloopt.

Flair 39-2021 ligt t/m 5 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.