Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 39 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 39 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 39 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 23 september ligt Flair 39 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Interview met chefkok London Loy

Het leven van chefkok London Loy (45) ging niet altijd over rozen. Hij had een moeilijke jeugd en op school ging het ook niet altijd even goed. Totdat zijn juf hem aanmoedigde om naar de koksschool te gaan. “Voordat zij zei dat ik naar de koksschool zou kunnen, wist ik niet eens dat die bestond.” Hier lees je alvast een preview.

Op reis naar Sicilië

Hoofdredacteur Marije Veerman had haar reis naar de Filipijnen al geboekt, toen Corona om de hoek kwam kijken. Om toch op vakantie te gaan, reisde ze naar Sicilië. “Die glooiende heuvels, kliffen, de turquoise zee en o, dat éten… Voor zoiets moois hóéf je niet ver weg.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Dieetdossier

Petra viel 45 (!) kilo af: “Ik heb een nieuw lichaam gekregen. Toen ik voor het eerst tien kilometer hardliep, heb ik zitten huilen. Ik was zo trots dat mijn lichaam dit kon.” Benieuwd hoe Petra dit voor elkaar heeft gekregen? In Flair 39 vind je dé vijf succesdiëten en wel tien tips om moeiteloos af te vallen.

Real life verhaal

Linda overleefde twintig jaar geleden maar nét een auto-ongeluk. Daarvoor zat ze al niet goed in haar vel, maar na het ongeluk besloot ze haar leven volledig om te gooien. “Die klap tegen de vangrail heeft me wakker geschud.” Zoveel jaren later, leeft ze eindelijk zoals ze wil.

Lees ook
Miljuschka: ‘Het is een gesprekje van weinig woorden, maar het doet me goed dat ik niet de enige ben’

Do it yourself

Wie denkt dat placemats alleen op tafel horen, heeft het mis! Met de vele DIY-ideeën met placemats ben je wel even zoet. Je kunt er een vloerkleed van maken of juist een hippe tas. Laat je fantasie in z’n vrije loop en doe er inspiratie van op.

Flair 39-2020 ligt t/m 29 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Shoppen is altijd een goed idee