Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 38 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 38 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 38 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 22 september ligt nummer 38 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Opgebiecht: ‘Ik val elke keer weer op de verkeerde types’

Lieke (31): “Ik had een relatie met een cokesnuiver, daarna een waarin ik werd bedrogen, ik heb gedatet met een halve alcoholist en mijn laatste crush Michael kostte me een flinke smak geld. Ik val altijd op foute types, heb nul mensenkennis. Het is blijkbaar makkelijk om misbruik van mij te maken, terwijl ik niets liever wil dan een lieve, serieuze vriend met een kinderwens.

Column Lisanne: ‘Ik leefde in de naïeve illusie dat het leven net zo maakbaar is als een Knorr-gerecht’

Journalist Lisanne van Sadelhoff (31) woont met haar hond Leo in Utrecht. Elke week schrijft zij in Flair over wat haar bezighoudt.

Soumaya Ahouaoui: ‘Ik  word als 24-jarige gezien. Prima hoor’

Actrice Soumaya Ahouaoui (34) is druk: ze speelt de hoofdrol in de nieuwe NPO-serie Zina en in de nieuwe film van Johan Nijenhuis. Dat is mooi, want dit vak is haar alles: “Om me heen worden al baby’s geboren, ik ben alleen maar aan het werk. De buitenwereld confronteert me helemaal niet met mijn leeftijd, omdat ik bijna altijd tien jaar jonger word geschat. Ik houd dat nog even zo.”

‘Lente heeft tien maanden in het ziekenhuis gelegen: Die hele periode was één gevoel van hoop’

Lente, het derde kind van Anne-Maartje Blok (42) en haar man Laurens, wordt in 2012 geboren met een hartafwijking. Na tien maanden overlijdt ze. Een periode die veel impact heeft op het hele gezin. “In een rouwproces staat iedereen er alleen voor.”

Lees ook
Actrice Anniek Pheifer (44) dacht: ‘Ik kan verder helemaal niks’

Column Bibi Breijman: ‘Waarom zou je je gezonde tanden kapot laten slijpen tot piranha-vormige bijtspijkers en er een kapje overheen laten zetten?’

Van mijn achtste tot mijn zestiende heb ik rondgelopen met een beugel in mijn mond. Spinbeugels, nachtbeugels, slotjesbeugels: ik heb ze allemaal gehad. Dat het zo veel jaar duurde, lag niet aan het werktempo van mijn orthodontist. Mijn onderontwikkelde puberbrein had gewoon overal lak aan. “O ja joh, morgen een afspraak? Nou en? Ik moet nog langs de McDonald’s.”

Op de hoogte blijven van Flair’s leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.