Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 38 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 38 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 38 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 16 september ligt Flair 38 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Twee heftige real life verhalen

  • Agnes (68) werd op haar vijftiende gedwongen haar dochter af te staan. Toen ze ouder was besloot ze haar op te zoeken. “Na 45 jaar vond ik haar terug. Wat een cadeau.”
  • Renata (34) loopt met een groot geheim rond. In haar vorige huwelijk kreeg ze een grote schuld, maar haar nieuwe liefde weet daar niks van af. “Mijn man weet niet dat ik veertigduizend euro schuld heb.”

Interview met Yootha Wong-Loi-Sing

Actrice Yootha Wong-Loi-Sing (32), acteert nu ook in Amerika. Voor de grote rollen moet ze daar zijn. LA vindt ze overweldigend, maar daar heeft ze alles voor over. Ze heeft zelfs accentloos Engels leren praten: “Je moet je wel ergens aan durven te committen en succesvol te zijn in wat je doet.” Lees hier alvast een preview van het interview.

Echt waar? Waarom liegen soms best goed is

Journalist Eva is soms irritant eerlijk en kan tegelijkertijd liegen als de beste. Over dat laatste voelt ze zich soms schuldig, maar dat is volgens het boek Wat zit je haar goed! niet altijd nodig.

Lees ook
Miljuschka heeft meningsverschil met vriendin: ‘Sterre kan er niets aan doen hoe ze is gemaakt’

Binnenkijken in een bijzonder stulpje

In de nieuwe binnenkijker, neem je een kijkje in het huis van Elise en Gwenn. Zij bedachten hun nieuwbouwhuis op een eilandje aan de rand van Rotterdam grotendeels zelf! In het huis vind je een mix van verschillende stijlen, maar volgens Elise en Gwenn is het er vooral heel gezellig.

Drieluik vluchtelingen

Lees de verhalen van drie vrouwen die vanuit Afghanistan, Syrië, en Eritrea naar Nederland zijn gevlucht. Zij delen hun heftige verhalen waarin hun toekomst er uitzichtloos uitzag, maar die ze met hard werken hebben omgezet in een succesverhaal. Roksanne (32): “Daar mocht ik als meisje niet naar school, hier ben ik tandarts geworden.”

Flair 38-2020 ligt t/m 22 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze zonnige week wordt nóg leuker met de gloednieuwe Flair die vanaf vandaag in de schappen ligt. 💫 In de nieuwste editie van Flair vind je onder meer een uitgebreid interview met actrice Yootha Wong-Loi-Sing, bekend van haar rol in de film ‘Hoe duur was de suiker’. Ook lees je waarom liegen soms goed is, tref je weer de nieuwste modetrends aan én kun je je weer vermaken met een fijne dosis real life verhalen. Zoals iedere week neem je uiteraard ook weer een kijkje in het huishoudboekje van een lezeres én lees je de columns van Kirsten Schilder en Miljuschka Witzenhausen. Wil je het nieuwe nummer graag thuis laten bezorgen? Dat kan. Bestellen doe je via #linkinbio. #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

Shoppen is altijd een goed idee