Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 29 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 29 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 29 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 21 juli ligt nummer 29 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Opgebiecht: ‘Na die laatste ruzie ben ik bang geworden voor mijn vriend’

Faith (35): “Bas en ik zijn allebei explosieve types: we barsten van de energie en zijn beiden onstuimig. Dat is meestal geen probleem, maar onlangs was ik echt even bang: tijdens een ruzie greep Bas me bij mijn keel. Het lukt me niet om dit voorval van me af te zetten en hem weer te vertrouwen.”

Geen leven zonder Tena Lady: ‘Ik wil weer op pad zonder extra ondergoed’

Ongeveer één op de vier vrouwen krijgt te maken met urineverlies. Oók op jongere leeftijd. Dat is niet iets waar we het graag over hebben, maar wel iets wat nodig uit de taboesfeer moet. “Ik sprak er met vrijwel niemand over: dat je nog dagelijks in je broek plast, is nou niet iets waar je indruk mee wilt maken.”

Zie je wel, je kunt het niet: reken af met dat stemmetje in je hoofd

Ik kan niets, ben niets waard en ben niet leuk genoeg… We kennen ’t allemaal: dat stemmetje in ons hoofd. Het becommentarieert ons vaker dan nodig en goed is. Journalist Lisanne van Sadelhoff, nogal bekend met die stem, wil weten: hoe ga je dat tegen?

Rossana Kluivert: ‘Ik ben een idealist ongetwijfeld, maar wat is daar mis mee?’

De Friese roots van Rossana Kluivert (49) – ondernemer en beschermvrouwe van de dierenbescherming op Curaçao – houden haar met beide benen op de grond. Van haar opa leerde ze dat iedereen gelijk is, welke achtergrond je ook hebt. “Ik wil vooral aan mijn kinderen meegeven dat het niet moeilijk is om iets voor een ander te doen.” Lees hier alvast een preview.

Lees ook
Bibi Breijman is soms bang dat ze verslaafd is: ‘Ik realiseerde me dat ik ben verpest’

Real life: ‘We namen het moeilijkste besluit ooit, uit liefde voor onze zoon’

Bienvenida Linscheer (32) stond voor een onmogelijke keuze: haar kind zou geen kwaliteit van leven hebben, maar in Nederland mochten de artsen niet meer ingrijpen. Ze was namelijk al 35 weken zwanger. In België kon dat nog wel.

Flair 29-2021 ligt t/m 27 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)