Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 28 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 28 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 28 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 14 juli ligt nummer 28 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Talitha Muusse: ‘Je ligt écht onder een vergrootglas op televisie’

Begin dit jaar presenteerde creatief ondernemer Talitha Muusse (30) als nieuweling Op1. Na een omstreden tweet die ze plaatste, zat ze de laatste uitzending niet aan tafel maar belandde in een mediarel. “Ik realiseerde me niet eerder hoe kwetsbaar je bent als je landelijk bekend bent.” Lees hier alvast een preview

Sanne de Boer: ‘In zo’n lief dorpje als het mijne zijn ook mensen omver geknald vanwege een vete tussen maffiafamilies’

Sanne de Boer (41) woonde al een tijdje in het rustige Calabrië toen ’s nachts de auto van haar buurvrouw in vlammen opging. Het was het begin van haar zoektocht naar de machtige maffiaorganisatie ‘Ndrangheta. “Door dit boek te schrijven neem ik een risico.”

Opgebiecht: ‘Mijn man en ik botsen over de opvoeding van de kinderen’

Anna (34): “Ik merk dat Johan en ik steeds vaker botsen over de opvoeding van onze kinderen: Milan van vijf en Nova van drie. Johan kan soms zo streng zijn. Het zijn kinderen, ze zijn groot voordat je het weet, laat ze nu toch genieten.”

Nicole was ongemerkt zwanger: ‘Negen maanden! En ik had niets door’

Drie jaar geleden kreeg Nicole (41) ineens zo veel buikkrampen en rugpijn dat ze dacht dat ze dood zou gaan. Op de spoedeisende hulp vertelde de arts haar dat ze aan het bevallen was. “Ik heb erom gelachen. Kom op zeg, ik heb drie kinderen gebaard. Ik weet toch wel of ik zwanger ben of niet!?”

Lees ook
Volgers Sven Kramer smelten door foto van uitje met dochter: ‘Kan geen medaille tegenop’

Drieluik: Als de zon je vijand is

Voor de meesten van ons is er niets zo lekker als de zon op je huid. Maar voor Sharista, Debora en Irene is het ronduit slecht. En dat is moeilijk te verkroppen. “Mensen in de zon kijken zo gelukkig, ik zou wel willen weten hoe dat voelt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Flair 28-2021 ligt t/m 20 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.