Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 27 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 27 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 27 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 7 juli ligt nummer 27 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Patrick Martens: ‘Die theaterwereld was voor mij een soort vlucht om niet mezelf te hoeven zijn’

Acteur en presentator Patrick Martens (43) is sinds een jaar een van de vaste presentatoren van Koffietijd. En ja, daar voelt hij zich helemaal thuis. Al is de ambitie om in een sitcom te spelen er zeker ook nog. “Niemand kan aan de buitenkant zien wat jij wilt, of wat je ambities zijn. Dus moet je het zelf de kosmos ingooien.” Lees hier alvast een preview

Siomara (37) werd mishandeld door haar vriend: ‘Hij zei altijd sorry’

Siomara (37) werd mishandeld door haar vriend, de vader van haar kinderen. Met veel moeite ontvluchtte ze het geweld. “Ik moest een eigen leven opbouwen, én mijn eigenwaarde.” Ze startte haar eigen wassalon, een werkervaringsplek voor vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Opgebiecht: ‘Mijn beste vriendin liegt over alles’

Kimberly (31): “Twintig jaar lang was Tara mijn beste vriendin, we kennen elkaar van de middelbare school. We werden onafscheidelijk en deelden alles met elkaar. Nu pas ben ik erachter gekomen dat ze een leugenaar is; ik merkte steeds vaker dat haar verhalen niet klopten. Het kwam tot een confrontatie en een vreselijke ruzie.”

Illegale adoptie: ‘Er zijn zo veel moeders nog steeds op zoek naar hun kinderen’

In februari dit jaar stelde het onderzoeksrapport van de commissie Joustra de misstanden rond interlandelijke adoptie aan de kaak. Een onmiddellijke adoptiestop was het gevolg. Shanthy (30), Geeti (42) en Chautuileo (35) zijn het slachtoffer van illegale adoptie. “Wie zegt dat mijn leven in Bangladesh minder gelukkig was geweest? Minder welvarend, dat vast, maar ik zou zijn opgegroeid in mijn land, bij mijn familie.”

Lees ook
Mooier, sneller, beter, ongelukkiger: In de wurggreep van de uitblinkmaatschappij

Trouwspecial: ‘Toen Kirsten aankwam en Nick haar hand pakte, zag ik alleen maar liefde tussen die twee’

Hoe is dat als je (enige) dochter trouwt? Brigitte en Juul Hofstee vertellen hoe zij de mooiste dag van hun dochter hebben beleefd.

Flair 27-2021 ligt t/m 14 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.