Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Feest, de 1000e Flair ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Feest, de 1000e Flair ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Feest, de 1000e Flair ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 30 juni ligt nummer 26 van 2021 in de schappen, een jubileumnummer! Ook deze 1000e (!) én extra dikke editie staat weer bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. We geven je vast een klein voorproefje.

Bibi: ‘Een professionele rockster zou mij weleens even leren hoe het wél moest’

Bibi Breijman is Flair’s nieuwe columnist en in dit speciale nummer (waarvan ze tevens ons covermodel is) trapt ze af. “Dag leuke lezer! Ik ben nieuw hier, maar jij misschien ook wel, dus dat maakt deze eerste ontmoeting wat minder eng (voor mij in elk geval). Nu is het houden van een monoloog naar iemand die je niet kunt zien over het algemeen wat minder eng dan met mensen praten in het ‘echte’ leven, maar dit, deze Tinder-achtige wijze van mezelf introduceren, voelt voor mij onwennig.” In Flair 26 lees je de hele column van Bibi.

Ellie Pijper: ‘Het liefst help ik iedereen’

Een beter leven voor kansarmen op de Filipijnen, dat is waar Ellie Pijper (38) voor strijdt. Ze zegde zelfs haar baan op om zich fulltime te wijden aan de stichting die zij samen met haar man oprichtte. “Met onze hulpkinderen gaat het geweldig, daar doen we het voor.”

Opgebiecht: ‘Niemand weet nog dat we gaan trouwen’

In Flair 26 lees je ook het verhaal van Esmée (30). “Mijn vriend Shawn heeft me pas ten huwelijk gevraagd. Hij dacht dat ik enthousiast ja zou zeggen, maar dat deed ik niet. Niet omdat ik niet wil, maar Shawn komt uit Liverpool en gaat terug naar Engeland. Dat maakte mijn keuze zo moeilijk: ga ik met hem mee of kies ik voor mijn leven hier?”

Emancipatie: de stand van zaken

We vinden onszelf in Nederland vaak razend geëmancipeerd, maar klopt dat wel? Flair kijkt met vier (ervarings)deskundigen naar het dragen van hoofddoekjes, de loonkloof, seksualiteit en abortus. En daar blijkt nog flink wat te moeten gebeuren.

Lees ook
Bibi Breijman: ‘Dan word ik toch weer onzeker: wat is er mis met mij?’

Liefdesgedoe: Een nieuwe start na ontrouw

Malou is vreemdgegaan tijdens haar relatie met Bartek. Na een fikse relatiecrisis hebben ze besloten samen verder te gaan, maar toch is de lucht niet geklaard…

Flair 26-2021 ligt t/m 7 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)