Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 25 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 25 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 25 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 23 juni ligt nummer 25 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Willie Wartaal over afgelopen jaar: ‘Een groot deel van mijn werk, het optreden, viel weg’

Rapper, muzikant en acteur Willie Wartaal (Olivier Locadia, 39) heeft zijn tweede solo-album, Nieuwe kunst, net afgeleverd en werkt alweer aan zijn derde. Ook privé zit de vader van twee jonge kinderen, ondanks zijn moeilijke jeugd, in een goede flow. “Ik ben geen slecht mens geworden, ik ben geen slechte vader geworden, ik was, nu ik eraan denk, eigenlijk altijd al op het juiste pad.” Lees hier alvast een preview. 

Sandra (48) werd verliefd op een getrouwde man: ‘Niemand betwijfelde of de liefde oprecht was’

In Flair 25 lees je het verhaal van Sandra (48). Zij vond na haar scheiding eindelijk de man van haar dromen. Er was één minpuntje: hij was getrouwd. In de hoop op een toekomst samen, werd ze zijn minnares. “‘Als het echt wat tussen ons is, vertel ik het binnen een maand aan mijn vrouw,’ drukte hij me op het hart.”

Opgebiecht: ‘Ik had niet naakt moeten poseren’

Eline (32): “Nu pas heb ik spijt van iets wat vijf jaar geleden is gebeurd. Ik heb destijds naakt geposeerd voor een kennis van me. Hij was hobbyfotograaf en bezig met een kunstproject. De foto’s die hij maakte zouden nooit getoond worden, beloofde hij. Maar dat was voordat ik via mijn werk met hem te maken kreeg…

Reportage: Het nieuwe preuts

Na het sporten douchen in een onderbroek, de kritiek op een programma als Gewoon bloot… Zijn we preutser aan het worden, vraagt journalist Floor Bakhuys Roozeboom zich af. En is dat erg?

Lees ook
Aftellen tot de zomerstop: dít is wanneer de ‘GTST’-cliffhanger te zien is (en da’s al bijna)

Reizen: Je kijkt je ogen uit in Martina Franca

Lieflijke dorpjes, witte stranden, geschiedenis en verrukkelijk eten: Puglia heeft het allemaal. Journalist Pauline Egge had er de tijd van haar leven. In Flair 25 lees je haar ervaring.

Flair 25-2021 ligt t/m 29 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.