Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 24 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 24 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 24 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 16 juni ligt nummer 24 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Hélène Hendriks over haar werk: ‘Ik heb hier en daar wel wat vooroordelen weg moeten nemen’

De vrouw in die mannenwereld hoeft zich gelukkig niet meer te bewijzen, vertelt Hélène Hendriks (40). Over sport en haar werk praat ze – in tegenstelling tot haar privéleven – graag. Helemaal met zo’n mooie sportzomer. “Ik heb gezegd dat ik maximaal wil worden ingezet. Afgelopen zomer was wat sport betreft karig, nu wil ik gewoon knallen.”

De man van Nilüfer Gündoğan overleed aan kanker: ‘Het allerergste is je dierbaren zien lijden’

Ze waren twee maanden samen toen Bas, de grote liefde van Nilüfer Gündoğan (43, Tweede Kamerlid voor Volt), hoorde dat hij ongeneeslijk ziek was. Ze besloten te trouwen en kregen een kind, maar toen hun zoontje vier maanden oud was, overleed Bas. Makkelijk is het niet geweest, maar Nilüfer is gelukkig: “Er hangt geen sfeer van dampende depressie in huis, wij hebben een vrolijk leven.”

Opgebiecht: ‘Mijn man kreeg een auto-ongeluk, naast hem zat zijn minnares’

In Flair 24 lees je het verhaal van Linde (36). “Midden in de nacht werd ik wakker doordat de deurbel bleef gaan. Ik trok snel een badjas aan en deed open. Voor de deur stonden twee agenten. Ze vertelden dat mijn man een ongeluk had gehad en in het ziekenhuis lag. Ik zei dat ze verkeerd moesten zijn, omdat mijn man op zakenreis was en in Duitsland zat. Dat bleek niet het geval.”

Reportage: Stil geweld

Waarom blijft ze bij hem, vroeg iedereen zich af na de ophef rondom Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes. Victim blaming is dat: alsof ze erom vraagt als ze bij hem blijft. Over huiselijk geweld hebben we allemaal een mening, terwijl we vaak geen idee hebben wat er speelt. “Het is blaming en shaming: de pleger wordt gedemoniseerd, het slachtoffer wordt neergezet als iemand die over zich heen laat lopen.”

Lees ook
Nog maar éven genieten van de tropische hitte: enorme bak onweer op komst

Kraak én smaak!

De frituur staat natuurlijk niet bekend om z’n hoog culinaire gehalte, toch bak je er veel meer in dan friet. Zoals groentetempura, of dumplings. Heerlijke happen in een knapperig jasje, extra lekker met een dip erbij. In Flair 24 vind je alle heerlijke recepten.

Flair 24-2021 ligt t/m 22 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)