Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 23 ligt nú in de winkel! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 23 ligt nú in de winkel! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 23 ligt nú in de winkel! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 3 juni ligt nummer 23 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Stiefmoeders

Als je nieuwe liefde al kinderen heeft, is dat een allesbepalende factor binnen je relatie. Sarah (34) en Sarah (27) werden zelfs in het diepe gegooid: ze hadden nog geen kinderen. “Om te voorkomen dat ze me als boze stiefmoeder zagen, ging ik over mijn grenzen heen.”

Teken van trots

Automutilatie, borstcorrecties en levensreddende operaties lieten Annick, Trudy en Margriet enigszins gehavend achter. De littekens zullen er altijd zijn, maar ze dragen ze met trots!

Shoppen in coronatijd

Ook de manier waarop we kleding kopen is veranderd sinds het coronavirus. Lekker de stad in en gaan winkelen is geen optie. Het is lang niet het grootste probleem die corona met zich mee brengt, maar leuk is het ook niet… Deze week vertelt journalist en shopaholic Jill Waas over haar veranderde koopgedrag. “Toen ik mijn bestelde pakketjes uitpakte, voelde ik geen opwinding, geen blijdschap, niets.”

Zomertrends

Toch lekker online aan het winkelen? We nemen in Flair 23 ook weer een paar nieuwe trends door die je zeker niet mag overslaan deze zomer!

Sasha de Boer

Een interview met fotograaf Sacha de Boer (53) gaat al snel over eten. Natuurlijk, want ze heeft met twee vriendinnen een prachtig kookboek, Joie de vivre, afgeleverd. Maar ook los daarvan praat ze gráág over koken en eten. “Tijdens de eerste vakantie met Rick in Italië at ik voor het eerst spaghetti vongole. Zó lekker, en heel romantisch.”

Lees ook
Sacha de Boer en Rick Nieman gekoppeld door collega’s: ‘Ze hebben ons gewoon uitgehuwelijkt’

Zus in een sekte

Als Vera’s (35) zus Nicolette (28) depressieve gevoelens ontwikkelt, krijgt een man ‘met helende handen’ grip op haar. Langzaam ziet Vera hoe haar zus verandert. “In een vormeloos gewaad verklaarde ze met iedereen te willen breken”

Flair 23-2020 ligt t/m 9 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.