Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 22 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 22 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 22 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 27 mei ligt nummer 22 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Thuisblijfmoeders

Het is financieel niet voor iedereen haalbaar, daar zijn ze zich van bewust, maar voor Tiffany en Freya is het de enige juiste keuze: stoppen met werken om thuis te blijven voor hun gezin. In Flair 22 vertellen beiden over hun ervaringen. “Mensen klagen hoe zwaar het is om alle ballen in de lucht te houden, maar tonen onbegrip wanneer je anders kiest.”

Verzorgingstehuis tijdens corona

Sandra (34) werkt in een verzorgingstehuis. Nu in de coronatijd maakt ze heftige dingen mee, maar toch wil ze elke dag niets liever dan naar haar werk. Benieuwd naar Sandra’s verhaal? Je leest het in Flair 22.

Kiki Bertens

In het interview met Flair vertelt tennisster Kiki Bertens onder andere over haar vorige coach, haar huidige trainer, haar huwelijk en hoe het voor haar is om nu verplicht stil te moeten zitten door het coronavirus.

Lees ook
Familie Kiki Bertens ‘groeit in rap tempo’: moet tennis al wijken voor haar eigen kinderwens?

Huis is Frankrijk

De binnenkijker in Flair 22 is net iets specialer dan de meeste binnenkijkers… Het gaat namelijk deze keer over een huis in het buitenland en het staat ook nog eens te huur als vakantiewoning! Het gaat om het prachtige ‘Le Piquet’ in Frankrijk. Het natuurstenen huis zit vol romantische details en is omringd met prachtig natuur. Zo’n plek wil iedereen wel!

Flair 22-2020 ligt t/m 2 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.