Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 21 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 21 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 21 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 26 mei ligt nummer 21 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Eva van der Gucht: ‘Ik heb een bepaalde mate van gezonde naïviteit’

Het afgelopen jaar was een spannend jaar voor actrice Eva Van der Gucht (43). Niet eens zozeer vanwege werk dat –deels – wegviel door corona, maar vooral omdat haar moeder met een herseninfarct in het ziekenhuis terechtkwam. “Wat ik heel erg mis, is met haar bellen. Dat intieme, die momenten waarop je je even afsluit van de wereld om je heen en inzoomt op degene die je hoort.” Lees hier alvast een preview. 

Sanne van der Kooij (39) ging naar een vluchtelingenkamp: ‘Opgeven is geen optie’

In Flair 21 lees je ook het verhaal van Sanne van der Kooij (39, gynaecoloog). Zij ging drie jaar geleden naar vluchtelingenkamp Moria op Lesbos om er te helpen en is sindsdien een vrouw met een missie. Wat ze er zag en meemaakte, raakte haar zo diep, dat ze een campagne startte om aandacht te vragen voor de erbarmelijke situatie. “Die hel op aarde in het kamp, die kan ik niet vergeten. Ik wíl die ook niet vergeten. Niemand zou zijn ogen mogen sluiten voor dit leed.”

Opgebiecht: ‘Ik ben bang dat ik mijn vriendinnen kwijtraak’

Linda (32): “Mijn drie beste vriendinnen heb ik overgehouden aan mijn communicatiestudie. We trokken op school al naar elkaar toe en zijn een hecht clubje geworden: we gaan met z’n vieren uit, weekendjes weg en op vakantie. Alles is bij ons bespreekbaar en alles blijft onder ons. Maar er speelt nu iets vervelends wat ik ze liever niet wil zeggen: ik voel me steeds meer de buitenstaander.”

Nu wil hij ineens kinderen (maar ik dus niet…)

Als journalist Emma (30) en haar vriend Daan (34) gaan daten, is het voor hem een verademing: een vrouw die geen kinderen wil! Jaren is het geen onderwerp van gesprek, maar sinds een paar maanden borrelt er iets bij Daan… “Dit kan een breekpunt worden.”

Lees ook
Jéééétje, dat duurde lang: ein-de-lijk lenteweer op komst met zalige temperaturen

Surf’s up! In het onontdekte deel van de Algarve

Wel brede zandstranden, prachtige rotskusten en lieve kustplaatsjes, geen hordes toeristen. Aan de westkust van de Portugese Algarve, daar moet je zijn. In Flair 21 lees je hier meer over.

Flair 21-2021 ligt t/m i juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)