Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 2 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 2 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 2 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 13 januari ligt Flair 2 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Dag dieet!

Voel jij je al schuldig na een handjevol chips of sta je elke week op de weegschaal? Je bent écht niet de enige. Je bent dan vermoedelijk een dieetdenker en hebben je eetgewoontes je leven overgenomen. Anti-dieet-diëtist Celien Rombouts leert je hoe je gewoon je ‘gezond’ verstand gebruikt.

Vreemdgaan tijdens de zwangerschap van je vrouw

Marcel (37) dacht dat hij er klaar voor was: vader worden. Maar toen zijn vriendin Annika zwanger was, kreeg hij het benauwd. In zijn paniek ging hij een paar keer vreemd. Daar heeft hij nu spijt van. Toch wil hij haar niet vertellen wat er gebeurd is. “Ik draag liever mijn enorme schuldgevoel dan dat ik haar al die ellende bezorg.”

Interview met Carrie ten Napel

Een jaar geleden werd presentatrice Carrie ten Napel (40) een van de gezichten van talkshow Op1, een programma waar ze zich meteen thuis voelde. “Iemand schreef me: ‘Dank dat je de vragen stelt die wij allemaal hebben.’ Daar doe ik het voor.” Maar: “Het blijft gek als je in volle glorie in de sauna staat en iemand zegt: ‘hé, ik zag je gisteren op tv’.” Lees hier alvast een preview.

Let’s talk money

Leef jij van salaris naar salaris, is je spaarrekening om te huilen? En gaan de financiële meevallers telkens aan je neus voorbij? Een positieve money mindset kan de oplossing zijn! In Flair 2 vind je alle tips en tricks.

Lees ook
Aflevering 2 van ‘WIDM’ 21 één groot zooitje: dít zijn de hints en verdenkingen

Exclusief interview met de moeder van Zweedse journalist Kim

Drie jaar geleden werd de Zweedse journalist Kim Wall om het leven gebracht door de zogenaamde ‘duikbootmoordenaar’. Ingrid Wall, de moeder van Kim, deelt haar verhaal exclusief met Flair: “In plaats van het nieuws te verslaan, werd Kim zelf het nieuws en dan wel op de vreselijkste manier die je kunt bedenken.”

Flair 2-2021 ligt t/m 19 januari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee