Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 18 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 18 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 18 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 5 mei ligt Flair 18 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Leonie Ter Braak: ‘Ik heb zo veel geluk. Soms denk ik: wanneer houdt het op?’

Als je Leonie ter Braak wil karakteriseren, zit het ‘m er misschien in dat ze elke kans ziet én met beide handen aangrijpt. Stilzitten is er dus nooit bij: “De hunkering naar vrijheid had ik al heel jong. Ik kom uit een warm nest, maar wist dat als ik meer wilde, ik niet bij mijn ouders in Buurse moest blijven hangen. Ik wilde mijn vleugels uitslaan en weg.” Lees hier alvast een preview. 

Sophie Zeestraten (47): ‘Hoe heeft mijn moeder ons kunnen achterlaten?’

Vijf jaar was Sophie Zeestraten (47) toen haar moeder van de ene op de andere dag hun gezin verliet en nooit meer terugkwam. Over de impact daarvan op haar leven én over hoe ze haar moeder terugvond schreef ze een boek. “Ik kan niet terug in de tijd. Maar ik kan wel een nieuwe toekomst opbouwen. Samen met mijn moeder.”

Opgebiecht: ‘Ik heb teveel geld uitgegeven aan online shoppen’

In Flair 18 lees je het verhaal van Lara (36). “Al aan het begin van de coronacrisis zei mijn man dat ik de boodschappen voortaan maar beter kon laten bezorgen. Goed idee, want ik loop door een longziekte wat meer risico dan anderen. Het begon dus met Appie, maar inmiddels ben ik flink doorgeslagen in het online shoppen. Ik ken alle bezorgers al bij naam. Maar erger nog: onze bankrekening is leeg.”

Als je hoofd nog wil, maar je lijf niet meer

Journalist Hester Zitvast (43) is tot de conclusie gekomen dat het vruchtbare deel van haar leven een afgerond hoofdstuk is. Maar ze heeft daar zo’n moeite mee, dat ze de deur op een kier houdt. Terwijl ze nog een zwangerschap doodeng zou vinden. “Het is een enorme mindfuck waar ik maar niet uitkom.”

Lees ook
Last minute Moederdagpresentje nodig? 7x cadeaus die je verstuurt per brievenbuspost

‘Die ingewikkelde moeder-dochterrelatie die heb ik niet’

Gezellig samen winkelen of geregeld lunchen om bij te praten. Voor sommige vrouwen is het doodnormaal, anderen hebben geen goede band met hun moeder. Zoals journalist Sophie (30), die daarom eens uitzoekt waarom ie zo complex is, die moeder-dochterband.

Flair 18-2021 ligt t/m 11 mei in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)