Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 17 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 17 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 17 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 28 april ligt Flair 17 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Lucy Woesthoff: ‘Het kostte me zo veel energie om het goed te willen doen’

Ze ziet zichzelf niet als schrijver, maar ondertussen heeft Lucy Woesthoff (41) wel gewoon een besteller geschreven. Woman is een boek over liefde, dood, ouder worden en de kracht van vrouwen. “Kom bij mij niet aan met: na je veertigste is het wel zo’n beetje klaar, of ouder worden is vreselijk. Ik vind het een voorrecht om in deze fase van mijn leven te zitten.” Lees hier alvast een preview. 

Anke Donicie: ‘De meisjes hadden wel door dat het geen ongeluk was geweest’

Op Koninginnedag 2009 reed in Apeldoorn een auto met volle vaart het publiek in. De aanslag gebeurde pal voor de neus van Anke Donicie (46), haar man Gert (48), tweelingdochters Kiki en Noë (20) en zoons Jim (14) en Jesse (12). “Het gevoel van onbezorgde, vanzelfsprekende veiligheid zijn we sinds die dag verloren.”

Opgebiecht: ‘Moet ik dat ene avontuurtje opbiechten?’

Ik Flair 17 lees je het verhaal van Merel (34). “Ik ben zes jaar met Dennis. Toen wij een relatie kregen, stonden we nog midden in het ‘wilde’ leven en we hebben ook allebei een verleden waarin we niet stil hebben gezeten. Er zijn dus wel wat exen, zeg maar. Vertrouwen was daardoor best een ding tussen ons. We maakten daarom ooit een afspraak om altijd eerlijk te zijn in de liefde. Toch twijfel ik nu of ik mijn eenmalige avontuurtje moet opbiechten.”

Oh no baby: alles over voorbehoedsmiddelen

Veel vrouwen gebruiken een voorbehoedsmiddel. Welke opties zijn er en wat zijn de nieuwste inzichten binnen de medische wetenschap? Tipje van de sluier: de populariteit van de pil daalt, die van het spiraaltje stijgt en de mannenpil laat nog even op zich wachten…

Lees ook
Dit is de nieuwe KitKat Zebra met witte en pure chocolade en die móet je proberen

Op een zonbewoond eiland: Sardinië

De zee is zo blauw als-ie maar kan zijn en de zon schijnt er (bijna) altijd. Hoe meer ze ziet van het ongerepte zuiden van Sardinië, hoe blijer reisjournalist Linda wordt. Die rust, dat eten, dat geweldige landschap! Ze voelt zich er als een sardientje in het water.

Flair 17-2021 ligt t/m 4 mei in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)