Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 14 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 14 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 14 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 7 april ligt Flair 14 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Yolanthe Cabau: ‘Ik ben voor het eerst sinds lange tijd weer van mezelf’

Samen met zoon Xess beleeft Yolanthe Cabau (36) haar eigen American dream. “Toen Wesley en ik net uit elkaar waren, zat de pers erbovenop. Ik durfde niet meer naar buiten. In Los Angeles vond ik rust. Hier keek niemand naar me om. Dat is een bepaalde vrijheid die steeds belangrijker voor me wordt.” En dan kúnnen er dus mooie dingen gaan groeien… Lees hier alvast een preview.

Marjan was zwanger in de gevangenis: ‘Ik kon niet geloven dat mijn vriendin tot zoiets in staat was’

In Flair 14 lees je het verhaal van Marjan (46). Zij zat tijdens de zwangerschap en bevalling van haar zoon Jesse (24) 103 dagen onschuldig vast, omdat haar vriendin haar had beschuldigd van de moord op de driejarige Robin. Een moord die zij zelf had gepleegd. “Ze zei dat ze het had gedaan omdat ze jaloers was op mijn zwangerschap.”

Opgebiecht: ‘De seks tussen ons is hemels, alleen zijn gebit is afschuwelijk’

Belle (33): “Ik zit met iets wat bloedirritant, een beetje gênant en tegelijkertijd lachwekkend is. Vorig jaar heb ik een superleuke man ontmoet, met wie ik al snel de anderhalve meter afstand overboord gooide. Tim is echt top, maar er is één ding dat me mateloos irriteert: zijn gebit.”

Reportage: Wat verdien jij eigenlijk?

Praten over geld? Dat doe je niet. Te ongezellig. Te ingewikkeld. Te privé. Maar waarom eigenlijk? Tijd om eens een duit in het zakje te doen en het geldtaboe te doorbreken.

Lees ook
Voor de warme lente- en zomerdagen: deze originele koffie-cocktail móet je proeven

Linda kreeg baarmoederhalskanker: ‘Ik had Fien zo graag een zusje of broertje gegund’

Huisje-boompje-beestje en twee kinderen, van dat leven droomde Linda van der Kleij (31). Totdat ze baarmoederhalskanker kreeg, vlak na de bevalling van haar eerste kind en ze haar wens in rook zag opgaan. “Mensen zeggen tegen me: je moet blij zijn dat je één kind hebt.”

Flair 14-2021 ligt t/m 13 april in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee