Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 13 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 13 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 13 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 31 maart ligt Flair 13 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Mariska Bauer: ‘Ons gezin is ons uitgangspunt, daarna pas komt de rest’

Mariska Bauer (45) gaat met haar man Frans weer op reis voor het televisieprogramma De Bauers: bestemming onbekend. Het is voor haar een van de allerleukste dingen om samen te doen. “Onze kinderen zijn jaloers, die willen ook wel graag mee naar al die uithoeken van de wereld. Maar dit is een uitje voor pa en moe!” Lees hier alvast een voorproefje.

De broer van Rosanna (29) wordt vermist: ‘Het punt dat ik geen hoop meer heb, is nog niet bereikt’

Iets meer dan vier jaar geleden verdween Leon de la Croix. Hij was toen 23. Op woensdag 22 februari 2017 rond vijf voor zes ’s morgens was er voor het laatst contact met hem, daarna is er nooit meer iets van hem vernomen. Toch heeft zijn zus Rosanna (29) nog hoop dat hij leeft. “Maar soms is het zo moeilijk, dat je niets liever wilt dan het afsluiten, wat dan weer leidt tot schuldgevoel.”

Opgebiecht: ‘Ik overweeg een borstverkleining’

In Flair 13 lees je het verhaal van Anna (30). “Misschien klinkt het raar in deze tijd waarin iedereen zomaar aan z’n lijf laat sleutelen en borstvergrotingen aan de orde van de dag zijn, maar ik wil precies het tegenovergestelde: ik heb zulke grote borsten dat ik er graag vanaf wil. Eigenlijk al heel lang, maar ik worstel ermee. Ik heb moeite met het idee om te laten snijden in een gezond lichaam.”

Reportage: 3x per week (of maand) is ook prima

Met een seksgemiddelde van twee, drie keer per week kun je prima voor de dag komen. Liefst nog meer, maar minder baart zorgen. En dat terwijl Nederlanders in een vaste relatie gemiddeld maar drie keer per máánd seks blijken te hebben. Journalist Hester Zitvast haalt dat zelfs niet altijd, maar hé: boeien.

Lees ook
Hebben! Híer scoor je deze week Converse All Star sneakers voor een prikkie

Feest voor het roze huwelijk

Op 1 april is het precies twintig jaar geleden dat ook homostellen het recht kregen te trouwen. In Flair 13 lees je drie verhalen van verschillende koppels. Deze drie koppels gingen trouwen en zijn dolgelukkig met elkaar én met het feit dat het in Nederland kan. “Het maakt me trots dat wij het eerste land zijn waar het homohuwelijk werd ingevoerd.”

Flair 13-2021 ligt t/m 6 april in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)