Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 11 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 11 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 11 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 17 maart ligt Flair 11 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Najib Amhali: ‘Een dubbelleven leiden kost bakken met energie’

Cabaretier Najib Amhali (49) hoopt dat hij dit voorjaar weer kan spelen, en dan het liefst voor volle zalen. Zijn voorstelling Waar was ik? gaat, onder meer, over zijn verslaving aan drugs en alcohol. Hij vertelt heel persoonlijke verhalen, maar er kan óók gelachen worden. Lees hier alvast een preview.

Lale Gül: ‘Het voelt alsof iedereen me probeert te breken’

Geen popmuziek, niet daten, geen vrienden van het andere geslacht, geen make-up gebruiken… Het was dagelijkse realiteit voor Lale Gül (23). In haar autobiografische roman Ik ga leven vertelt ze over haar ervaringen binnen de Turks islamitische gemeenschap.

Opgebiecht: ‘Onze dochters denken dat de kat is weggelopen’

In Flair 11 is het verhaal van Kyra te lezen. “Het was de grootste wens van onze dochters en ze hebben er lang om gezeurd: een huisdier, liefst een kat. Nou zijn mijn man en ik niet de grootste dierenvrienden, maar uiteindelijk hebben we toch toegegeven. Polle kwam, een kater van een paar jaar, maar het klikte totaal niet tussen hem en ons gezin. Daarom hebben we hem ergens anders ondergebracht en tegen onze dochters gezegd dat hij is weggelopen…”

Real Life: ‘Elke keer als het gebeurde, verstijfde ik’

Anne Kamminga (22) werd van haar veertiende tot haar zeventiende vrijwel dagelijks seksueel misbruikt door haar kickbokscoach. Afgelopen jaar werd Hans T. veroordeeld tot 36 maanden celstraf en betaling van een schadevergoeding van vijfduizend euro. “Het voelde alsof mijn lichaam al die tijd niet van mij was geweest.” Meer van dit verhaal lees je in Flair 11.

Lees ook
Schrijfster Lale Gül bedreigd door ‘vijandige’ uitspraken Islam

Ik & jij, daar kan nog iemand bij

In Flair 11 zijn de verhalen van Simone, Sjanett en Josien te lezen. Zij kozen alle drie op hun eigen manier voor een open relatie, waarin ruimte is om liefde ook met anderen te beleven. “Een relatie hebben met twee mannen maakt mijn leven completer.”

Flair 11-2021 ligt t/m 23 maart in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)