Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 10 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 10 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 10 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 10 maart ligt Flair 10 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Lucille Werner: ‘Laat mij mijn eigen gang maar gaan’

Presentatrice Lucille Werner (53) gaat de politiek in. Voor veel mensen was dat een grote verrassing, maar voor haar was het gewoon een logische, volgende stap. “Mensen met een handicap zijn in Nederland nog steeds niet zichtbaar. Ik kan dan blijven pionieren op televisie, maar ik dacht: wat kan ik nog meer doen?” Lees hier alvast een preview

Real Life: Hester en Dirk Jan rijden naar Japan en bespreken hun ongewilde kinderloosheid

Als hij 500.000 kilometer op de teller heeft staan, rijden Hester van der Vliet (59) en haar man Dirk Jan Roeleven (59) hun Subaru Forester terug naar zijn geboorteland Japan. Tijdens deze reis bespreken ze het verdriet dat ze altijd hebben weggestopt: hun ongewilde kinderloosheid.

Opgebiecht: ‘Ik heb overwogen om zijn nummer te blokkeren’

In Flair 1o lees je het verhaal van Amber. “Mijn relatie met Jeffrey heeft twee jaar geduurd. Al die tijd heb ik geweten dat het tussen ons niet voor altijd was. We waren te verschillend, hoe goed we het ook konden vinden met elkaar. We hebben samen besloten om ermee te stoppen. Dat was wennen, het was lastig om elkaar los te laten, maar nu ben ik echt klaar met hem. Hij is dat alleen nog niet met mij.”

Van de partij

Jij meldt je straks toch ook voor de Tweede Kamerverkiezingen? Vijf politici die het maar wat fijn vinden als je hun hokje rood kleurt, laten in Flair 10 een kant van zichzelf zien die je in de debatten niet snel meekrijgt. Stem ze!

Lees ook
Geniet nog maar even van je droge wandeling: vanaf déze dag gaat het deze week regenen

Hap slik zeg: ‘Ik kan iedereen aanraden om op deze manier te experimenteren in de keuken’

Deze week vertelt San in de rubriek Hap Slik Zeg over haar boodschappenlijstje en eetgewoontes. “Barry en ik zijn wat eten betreft allebei oer-Hollands opgevoed. Net als in veel andere Nederlandse gezinnen aten we voornamelijk aardappels, vlees en groente – met een bakje vla toe.”

Flair 10-2021 ligt t/m 16 maart in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)