Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 1 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 1 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 1 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 6 januari ligt Flair 1 – de eerste van 2021 – in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Money, money, money…

In Flair vertelt Aline (30) haar verhaal over de tijd waarin ze heel wat geld leende bij DUO voor haar studie. “Ik was me er niet van bewust dat het zo veel was. Eén klik en je krijgt geld, het gaat zo makkelijk. De eindstand: 52.000 euro schuld. Wat had ik gedáán?”

Winter Wonderland

We weten allemaal dat het nu wat lastiger is om leuke uitjes te bedenken – thanks to corona – en we kunnen bijna niet wachten tot de lockdown langzaam maar zeker weer verdwijnt. Ondertussen, wanneer het nog steeds winter is, zijn déze uitjes in de natuur zeker de moeite waard. Ga je naar één van onze Nederlandse eilanden? Of kies je voor het sfeertje ‘hutje op de hei’? Genoeg keuze in ieder geval.

Interview met Amber Kortzorg

Een jaar geleden werd presentator Amber Kortzorg (29) het vaste gezicht van het televisieprogramma Kassa. Juist toen ze dacht dat ze niet zo nodig in de schijnwerpers wilde staan. “Ik heb ook goed bij mezelf getoetst of ik het om de juiste reden wilde doen. Voorheen zocht ik continu bevestiging van de buitenwereld: dat ik leuk genoeg ben.” Lees hier alvast een preview.

Remona (35): ‘Een groot deel van de rouw hadden we samen al gedaan’

Remona (35) verloor dit jaar haar man, presentator, theatermaker en oud-rolstoelbasketballer Marc de Hond. De man die duizenden Nederlanders inspireerde met de manier waarop hij omging met de tegenslagen in zijn leven, bereidde haar voor op de grootste tegenslag in het hare: zijn dood. “Het was niet langer zijn doel om dagen aan het leven toe te voegen, maar leven aan de dagen.”

Lees ook 
‘Prince Charming’-ster Sezer maakt gehakt van medekandidaat Alastair: ‘Walgelijk persoon’

Drie toffe DIY’s met gedroogde bloemen

De gedroogde bloemen zijn al een tijdje onze mooiste bloempjes in ons huis, maar wist je dat je er véél meer mee kan doen dan op een vaasje zetten? In het eerste nummer van dit jaar hebben we gelijk maar een aantal makkelijke én leuke DIY’s met gedroogde bloemen voor je op een rijtje gezet. Veel knutselplezier.

Flair 1-2021 ligt t/m 12 januari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee