Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Ellemieke Vermolen over scheiding: ‘Naar omstandigheden gaat het goed’

Ellemieke Vermolen over scheiding: ‘Naar omstandigheden gaat het goed’

Ellemieke Vermolen over scheiding: ‘Naar omstandigheden gaat het goed’

Begin dit jaar werd de scheiding van chefkok Sergio Herman (51) en presentatrice Ellemieke Vermolen (44) aangekondigd. Dat is natuurlijk altijd naar, maar zéker als je bekend bent en onder een vergrootglas ligt. Toch gaat het met Ellemieke Vermolen eigenlijk best goed. 

Dat heeft de blondine laten weten aan RTL Boulevard.

Ellemieke Vermolen blijft positief na scheiding

Ze zei tegen het actualiteitenprogramma: ‘Het zijn roerige tijden, maar ik krabbel eruit. Als je tegenslagen krijgt, kun je twee dingen doen: gaan liggen en er niets mee doen, of je kunt opstaan en er wel wat meedoen. Bij mij werkt opstaan en doorgaan.’ Sowieso is dat de instelling die Ellemieke lijkt te hebben in het leven: ‘Ik denk altijd: je leeft maar een keer, maak er het beste van’, zegt ze dan ook tegen RTL Boulevard. 

Kinderen bij scheiding

Ellemieke en Sergio waren dertien jaar samen en hebben twee zoons: Noah en Zenna. En voor hen doet Ellemieke alles, zo laat ze weten. ‘Het einde van een relatie is niet het einde van het leven’, zei ze dan ook. ‘We blijven samen papa en mama voor onze kinderen. Het belangrijkste is dat je als ouder je trots opzij zet. De kinderen moeten er zo min mogelijk last van hebben.’

Sergio Herman nieuwe vriendin

Volgens verschillende Belgische media zou Sergio Herman inmiddels al samenwonen met zijn nieuwe vriendin. Het zou gaan om de dertigjarige Vlaamse Chanel Joppart. Overigens gaat het hierbij nog steeds om geruchten: het management van de chefkok wilde niet reageren en ook hijzelf heeft er nog niets over losgelaten. Volgens de media werd het duo in begin april samen gezien.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress