Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Dít zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid

Dít zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid

Dít zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid

Is het al Coffee o’ clock! Koffiejunkie vertel: ga jij altijd voor een simpele, (sterke) zwarte koffie? Of ben je juist gek op veel koffie-poespas? Dít is wat jouw dagelijkse koffiebestelling over je persoonlijkheid zegt. Spoiler alert: jouw koffiekeuze zegt meer over je dan je denkt…

Want, jouw favoriete koffie verklapt veel over je eigenschappen.

Zwarte koffie

Jij bent een flapuit! Je zegt wat je denkt en bent niet bang om eerlijk te zijn. Doelen stellen en behalen, jij kan het; jij doet het. Jep, zo’n ambitieus typje legt de lat hoog. Hoewel je kan waarderen (lees: hebben) als anderen je advies geven, volg je toch je eigen gevoel. Dit maakt je een leider pur sang. Work hard, play harder.

Espresso

Werk is jouw lust en je leven! Je werkt hard, keihard om je doelen te bereiken. Maar je bent ook een levensgenieter. En terecht. Je bent wel een tikkie kritisch: alles moet perfect zijn. Gelukkig weet je nog wel de juiste balans te bewaren tussen je ambities en ontspanning. Dat maakt je ook nog een leuk mens! Een etentje, borrel, festival of ander feestje is pas compleet als jij van de partij bent.

Cappuccino

De dromers drinken cappuccino! Je bent fantasierijk en raakt vaak verzeild in dagdromen. Je hebt een voorliefde voor nostalgische taferelen (Disney films, bof jij als je kind nu in de ban is van deze films). Daarnaast ben je ontzettend creatief en met een kritische blik weet jij je creativiteit om te toveren in realistische, goedwerkende ideetjes. En verder ben je spontaan én sociaal.

Lees ook:
Naomi van As deelt grappige post over het kapsel van dochtertje Kae

Latte

Huismuts meets avonturier! Zo stel je een relaxte gezinsavond evenveel op prijs als een spontaan avondje stappen met de meiden. Je bent makkelijk in de omgang, kletst graag en je bent snel tevreden. Je bent down to earth! Je zit vol energie en je wil je dag het liefst alleen maar leuke dingen doen.

IJskoffie

Jij bent een allemansvriend. Je bent aardig, vriendelijk en zorgzaam. En loyaal! Je vrienden kunnen op je bouwen. Maar het kan weleens voorkomen dat je vriendinnen je erop wijzen dat jij je teveel vasthoudt aan een bepaalde routine.

(IJs)koffie met smaakjes

Je bent altijd bezig met het plannen en organiseren van activiteiten. Jij bent de hosselaar! Je houdt er gewoon van om dingen voor mekaar te krijgen. En mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast ben je een nieuwsgierige levensgenieter die overal voor in is. Geen avontuur is jou te gek. Je leeft maar één keer dat is jouw motto!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties?
Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Famme.nl | Beeld: iStock