Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Komt er een derde seizoen van Emily in Paris? Dít is wat we weten

Komt er een derde seizoen van Emily in Paris? Dít is wat we weten

Komt er een derde seizoen van Emily in Paris? Dít is wat we weten

Emily in Paris: de serie over een jonge vrouw uit Amerika die haar carrière doorzet in Parijs. Ook al kent ze geen woord Frans, ze weet zeker dat ze het daar gaat maken. Ondanks de stereotyperende karakters doet de serie het toch ontzettend goed zo goed dat er al vrij snel een tweede seizoen volgde. Maar hoe zit het met seizoen drie?

Een derde seizoen

Het tweede seizoen van Emily in Paris is sinds 22 december 2021 te zien op Netflix. Grote kans dat je alle afleveringen van seizoen twee dan ook al hebt gezien. Zo ja, dan hebben we (waarschijnlijk) goed nieuws voor je.

Het is nog niet 100% zeker dat er een derde seizoen op komst is, maar de fans hopen toch echt wel dat die er nog komt. De scenarioschrijver en bedenker (Darren Star), hoofdrolspeelster en producer (Lily Collins) én de cast van Emily in Paris staan te popelen om een nieuw seizoen te maken, maar het is nog even wachten of Netflix het ‘ja woord’ geeft.

Diversiteit

Volgens vele fans gaat het niet lang meer duren voordat we meer duidelijkheid krijgen. Daarom leggen we je in de tussentijd alvast uit wat er waarschijnlijk zal gaan gebeuren in seizoen drie. Aangezien het personage Petra volgens velen als stereotyperend werd gezien, heeft de serie veel kritiek gekregen. Zelfs de Cultuurminister van Oekraïne heeft een klacht ingediend. Het zou een negatieve kijk geven op de inwoners van het land. Netflix heeft daarop gereageerd, ze zullen er rekening mee houden en meer diversiteit geven aan de personages. Hoofdrolspeelster Lily Collins hoopt dat de kijkers zich zullen herkennen in één van de karakters uit de serie.

Lees ook:
Wow: Zo oud is ‘Emily’ van de serie Emily in Paris

Voorspellingen

Het is lastig om te bedenken welke kanten Emily op zal gaan voor een (eventuele) derde seizoen. De scenarioschrijver Darren Star twijfelt ook over de cliffhanger van seizoen twee. Er speelt veel in Emily Coopers werk- en liefdesleven. Want welke keuze zal Emily uiteindelijk gaan maken? Blijft ze in Parijs of gaat ze terug naar Amerika? Er is dus genoeg materiaal om over te schrijven, maar hoe dat afloopt? Daar moeten we nog eventjes geduldig voor zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | beeld: iStock