Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Datum nieuwe seizoen Goede Tijden Slechte Tijden bekend

Datum nieuwe seizoen Goede Tijden Slechte Tijden bekend

Datum nieuwe seizoen Goede Tijden Slechte Tijden bekend

GTST-fans opgelet; de datum voor het nieuwe seizoen van Nederlands’ langstlopende soapserie is bekend. Het aankomende seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden wordt alweer het 32ste jaar dat we in Meerdijk de levens van onze favoriete soapstellen volgen. 

Datum nieuwe seizoen Goede Tijden Slechte Tijden

Gistermiddag werd door RTL bekendgemaakt welke programma’s er na de zomerperiode weer op televisie komen. Uiteraard stond ons geliefde GTST daar ook tussen: vanaf maandag 30 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur bij RTL4. 

Zomercliffhanger GTST

Maar voordat het nieuwe seizoen begint, hebben we eerst de zomerstop. En zoals we gewend zijn, stopt het seizoen dit jaar ook weer met een zomercliffhanger. De cliffhanger zien we op 8 juli. Inderdaad: dan moeten we dus ruim zes weken onze favoriete soapsterren missen op de buis. Maar de cliffhanger belooft veel goeds: het lijkt erop dat er éindelijk een confrontatie komt tussen Ludo en Janine en hun rivalen Billy de Palma en Richard van Nooten.

Lees ook: 
Hoe lang blijven Ludo en Janine nog in GTST? Erik de Vogel en Caroline de Bruijn over mogelijk vertrek

Andere programma’s bij RTL na de zomer

Overigens is GTST niet het enige programma dat na de zomervakantie weer terugkomt bij RTL. We kunnen ook een nieuw seizoen van Expeditie Robinson en Kopen Zonder Kijken verwachten. Kortom: het wordt een heerlijk televisieseizoen, na de zomer. Maar we moeten eerst even bikkelen om zes weken zonder GTST door te komen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide, RTL Boulevard | Beeld: RTL