Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Bilal Wahib mocht optreden in Paradiso tijdens Oud en Opnieuw

Bilal Wahib mocht optreden in Paradiso tijdens Oud en Opnieuw

Bilal Wahib mocht optreden in Paradiso tijdens Oud en Opnieuw

De veelbesproken rapper en acteur Bilal Wahib (22) gaf gisteren weer een optreden, dat blijkt uit een Instagramstory van Kris Kross Amsterdam. Bilal werd geboycot nadat hij op Instagram tijdens een livesessie aan een minderjarige vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. 

‘Spijt met heel mijn hart’

De rapper en acteur vroeg tijdens een livesessie op Instagram aan een minderjarige jongen om zijn geslachtsdeel te laten zien. In ruil daarvoor zou de jongen 17.000 euro krijgen. De jongen deed dit en sindsdien werd Bilal geboycot: zijn shows, films en uitnodigingen voor bij talkshows werden in getrokken. Hij kreeg een levenslang Instagramverbod en radiozenders stopten met het uitzenden van zijn muziek. Afgelopen vrijdag zat hij voor het eerst weer aan een talkshowtafel bij Op1 en daar bood hij nogmaals zijn excuses aan voor de actie. ‘Ik heb spijt met heel mijn hart’, zei hij daar. Ook vertelde hij dat hij met de ouders van de jongen heeft gesproken en met hen een regeling heeft getroffen. Wat dat precies is, dat werd niet duidelijk.

Lees ook: 
3FM-dj Sander Hoogendoorn draait weer muziek Bilal Wahib: ‘Iedereen verdient een tweede kans

Bilal Wahib optreden in vol Paradiso

Gisteravond trad Bilal Wahib dus voor het eerst sinds het incident op als gastartiest bij Kriss Kross Amsterdam op hét influencerfeestje van het jaar: Oud en Opnieuw. Een feest waarbij ieder uur opnieuw een nieuw jaar gevierd werd, maar dan op een willekeurige dag in het jaar. Uiteraard om te vieren dat de clubs weer open zijn na de lockdown. Kris Kross Amsterdam had verschillende gastartiesten uitgenodigd, waaronder Maan en dus ook Bilal. Hij zong zijn nummer Tigers en aan het einde van het optreden kreeg hij een knuffel van de dj’s.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: BrunoPress