Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 53

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 53

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 53

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kijkers ‘Vier Handen Op Eén Buik’ gieren het uit om hilarische uitspraak Bibi Breijman

Vorige week dinsdag was het feest op tv voor alle fans van Bibi Breijman (29). Niet alleen was te zien hoe ze in de finale van Het Perfecte Plaatje stond, maar was de vlogger bovendien de uitverkorene om een tienermoeder bij te staan in Vier Handen Op Eén Buik. Kijkers werden in positieve zin verbaasd door de brunette en lagen ondertussen dubbel om de flapuit, zo is te lezen op Twitter. Lees verder.

vier handen op een buik reacties twitter bibi breijman louise

2. Rachel Hazes overladen met kritiek na plaatsen opvallende foto: ‘Ongepast in deze tijd’

Rachel Hazes (50) besloot diep in de buidel te tasten voor haar kerstinkopen. Ze poseert vol trots met haar tasjes op Instagram, maar deze houding wordt haar niet in dank afgenomen. Lees verder.

rachel hazes foto instagram ongepast kritiek winkelen

3. Opgebiecht: ‘Stoppen met vreemdgaan is elk jaar weer mijn goede voornemen’

Hilde (36): “Ik ben niet zo van de goede voornemens. Als je wilt stoppen met roken, dan kun je dat toch beter meteen doen en niet wachten tot het jaar om is? Dus ik ben degene die elk jaar roept dat ze geen goede voornemens heeft. Niemand weet dat ik stiekem jaarlijks hetzelfde voornemen heb: stoppen met vreemdgaan. En elk jaar mislukt het, maar toch ga ik het weer proberen. Ik wil mijn gezin niet langer op het spel zetten.” Lees verder.

opgebiecht vreemdgaan goede voornemens

4. Met een verse coupe 2021 in: Monique Westenberg neemt afscheid van koperkleurige lokken

Slechts een paar weken geleden nam Monique Westenberg (43) afscheid van haar blonde lokken en koos ze voor een warmere kleur. André Hazes (26) reageerde destijds smoorverliefd (én een tikkeltje ondeugend) op het filmpje dat zijn inmiddels verloofde op Instagram deelde van haar look, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om opnieuw haar kapsel aan te laten pakken. Lees verder.

monique westenberg nieuw kapsel

5. Gerrit geeft interview na explosieve relatiebreuk met Samantha de Jong: ‘Ik wist al dat ik niet de vader was’

Na een ogenschijnlijk voorspoedig 2020 voor Samantha de Jong (31) – met een zorgzame, nieuwe vriend, een verloving en een liefdesbaby – verscheen er vorige week schokkend nieuws. Zij en geliefde Gerrit Meerts (48) beschuldigden elkaar open en bloot op social media van heftige zaken, waaronder huiselijk geweld. Ook onthulde Gerrit níet de vader te zijn van hun in november geboren kindje. Hij heeft in een openhartig interview uitgebreid van zich laten horen over de bizarre gebeurtenissen. Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

samantha de jong gerrit vader

Beeld: iStock, Brunopress, still, Bart Honingh voor Flair

Shoppen is altijd een goed idee