Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 48

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 48

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 48

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Short hair, don’t care: Igone de Jongh gaat voor compleet nieuwe look

Sinds kort hebben we te maken met een compleet nieuwe Igone de Jongh (40). Zo zwaaide ze onlangs af bij ‘Het Nationale Ballet’ en werd op haar afscheidsavond bekendgemaakt dat ze kort ervoor in het huwelijksbootje was gestapt met Thijs Römer (41). En bij een nieuwe ik hoort een nieuw uiterlijk, zo moet de danseres gedacht hebben. Ze heeft de schaar rigoureus in haar lokken laten zetten met een prachtig resultaat. Bekijk de foto hier.

Igone de Jongh nieuwe look

2. Huishoudboekje van Soraya (39): ‘Ik vraag me soms echt af hoe ik zo veel geld uitgeef aan boodschappen’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Soraya (39) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

huishoudboekje

3. Eva van de Wijdeven is zwanger en verrast met al behoorlijke babybuik

Eva van de Wijdeven is zwanger. De actrice lijkt het nieuws al een flinke tijd geheim te houden: woensdag plaatste ze een foto op Instagram waarop ze te zien is met een al behoorlijk dikke buik. Lees verder.

Eva van de Wijdeven zwanger

4. Opgebiecht: ‘Mijn vriend wil een trio maar ik niet’

Inge (35): “Jorick en ik zijn 6 jaar samen. We zijn niet getrouwd en dat gaat ook vast niet gebeuren, maar het voelt wel alsof we in een huwelijkscrisis zitten. Natuurlijk wordt een relatie op den duur minder spannend en wordt alles vanzelfsprekender. Ik merk dat wij in een sleur zitten, vooral in bed. Toen ik daar pas over begon, schrok ik van zijn reactie…” Lees verder.

Vriend trio opgebiecht

5. Bridget deelt eerste foto met André: ‘Misschien wordt het niets’

Bridget Maasland heeft voor het eerst een foto van haar nieuwe liefde André Hazes op Instagram gezet. De tekst daarbij is behoorlijk veelzeggend. Lees verder.

Bridget Andre instagram

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, ANP, iStock

Shoppen is altijd een goed idee