Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 47

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 47

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 47

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Daniëlle Oerlemans onder vuur na uitspraken over ‘dikke mensen’ en zelf moeten koken tijdens lockdown

Daniëlle Oerlemans (47), getrouwd met mediatycoon Reinout Oerlemans, lag vorige week flink onder vuur na een interview met Het Parool. De krant interviewde haar over hun leven in Los Angeles, een plek waar het haar – zo lijkt – toch ietwat naar de bol is gestegen. Lees verder.

danielle oerlemans instagram

2. ‘Wijnig’ succes voor ‘Kopen Zonder Kijken’: Roos en haar ‘beach Scandi-stijl’ moeten het wederom ontgelden

Voor vaste kijkers van Kopen zonder kijken was de aflevering van maandagavond een feest der herkenning. Al moeten we toegeven: er misten een paar cruciale bingo-favorieten en de kijker werd tot tweemaal toe goed voor de gek gehouden. Op naar Kopen zonder kijken in Leidschendam. Lees verder.

kopen zonder kijken leidschendam

3. Helaas voor alle verliefde fans: ‘Kopen zonder Kijken’-Bob is al jaren van de markt en dít is zijn partner

Iedere maandagavond draait Twitter weer overuren tijdens een nieuwe aflevering van Kopen zonder Kijken. Is het niet de bijzondere styling van Roos die de nodige tongen losmaakt, dan zijn het wel de ‘ondankbare’ deelnemers waarover gepraat wordt. Waarvan – of beter gezegd: van wie – televisiekijkend Nederland ook keer op keer weer onder de indruk is, is bouwdeskundige Bob Sikkes. Jammer maar helaas voor alle fans: hij is al jaren van de markt en lang gelukkig met dezelfde partner. Maak kennis met Michiel Engbers, bij wie Bob de liefde gevonden heeft. Lees verder.

Partner Bob Sikkes Kopen zonder Kijken

4. Huishoudboekje van Angela (30): ‘Voor mijn wereldreis probeer ik een bedrag van € 35.000 te sparen’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Angela (30) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

wereldreis sparen

5. Opgebiecht: ‘Niemand weet dat ik op instorten sta’

Marlous (33): “Mijn leven is het afgelopen jaar helemaal omgeslagen. Ik had een leuke vriend en dito baan en ik ben ze allebei kwijt. Voor die baan kan ik corona de schuld geven, die vriend is mijn eigen schuld. Ik lig met mezelf overhoop, heb nergens zin in en heb nul energie om iets aan te pakken. Ik realiseer me dat je nu een lange adem moet hebben en moet volhouden en doorzetten. Maar ik kán niet meer.” Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

op instorten sta

Beeld: iStock, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee