Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 46

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 46

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 46

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Hoera! Het zoontje van ‘Echte Gooische moeder’ Florine Hofstee is geboren

We hebben al een tijdje op Instagram van de mooie buikfoto’s mogen meegenieten (én zagen haar zwanger in de eerste aflevering van het heerlijke Echte Gooische Moeders afgelopen week), maar nu is het eindelijk zover. Het kindje van Florine Hofstee en haar man Jeroen is geboren! Op 8 november is hun zoontje ter wereld gekomen. Lees verder.

florine hofstee zoon

2. Sonja (38): ‘Niemand snapt dat je nog houdt van een vader die pedofiel is’

Je denkt: als je man, zoon of vader pedofiel is, dan zie en merk je dat toch? Sonja (38) kwam erachter dat haar vader een jongen uit zijn straat had misbruikt. Inmiddels heeft ze geen contact meer met haar beide ouders. Lees verder.

Opgebiecht verliefd zwager

3. Anouk verrast wederom met nieuwe look en nóg korter kapsel: ‘Je lijkt wel een meid van achttien!’

Het lijkt erop dat Anouk (45) opnieuw de schaar in haar lokken heeft laten zetten. Een week geleden verraste de zangeres haar volgers al met een behoorlijk kort kapsel, maar intussen heeft ze er ogenschijnlijk nóg een stukje af laten knippen. Met een foto van haar nieuwe look kan de blondine rekenen op een stroom aan complimenten. Lees verder.

anouk nieuwe look meid van 18

4. Huishoudboekje van Sabine (41): ‘Ik bestel gerust voor honderd euro aan vlees’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Sabine (41) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

huishoudboekje Linda

5. Opgebiecht: ‘Ik wacht totdat mijn grote liefde zijn vrouw verlaat’

Sanne (36): “Toen ik Rick drie jaar geleden ontmoette, was het liefde op het eerste gezicht. Van beide kanten. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Het was een soort van bliksemslag, totaal overrompeld, enorme aantrekkingskracht. En ook meteen: dit is hem, de ware. Door de manier waarop hij keek en deed, wist ik dat hij hetzelfde voelde. Alleen kon hij er niet aan toegeven. Want wat ik toen nog niet wist, was dat hij getrouwd was en er een tweede baby op komst was.” Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

opgebiecht grote liefde vrouw-verlaten

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP

Shoppen is altijd een goed idee