Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 45

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 45

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 45

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kim Feenstra laat met blote foto zien hoe ze er twee weken na haar bevalling uitziet

Kim Feenstra mag dan misschien pas een paar weken geleden bevallen zijn, maar aan haar lichaam is dat niet te zien. Het model deelt een kiekje op Instagram waarin ze laat zien hoe haar lichaam er nu uitziet. Bekijk de foto.

2. Pas bevallen Kim Feenstra deelt realistische foto van eerste weken als moeder

Op 16 oktober zag Kim Feenstra (35) een grote wens in vervulling gaan. Het model werd voor de eerste keer moeder en leeft sindsdien op een roze wolk, maar geeft toe dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Op Instagram deelt ze een realistische foto, waarop haar volgers meteen een eerste glimp kunnen opvangen van de pasgeboren Brooklyn. Lees verder.

kim feenstra realistische foto moeder baby

3. Over twee druppels water gesproken: dochter Frank Lammers (16) lijkt sprékend op vader

Frank Lammers (48) is niet alleen voor zijn werk bezig met acteren, maar óók thuis houdt-ie zich ermee bezig. Dat doet-ie samen met zijn dochter Isa (16), die sprekend op haar vader lijkt. Lees verder.

dochter Frank Lammers foto

4. Groot verdriet voor Hans Klok: assistente Nathalie op 43-jarige leeftijd overleden

Verschrikkelijk nieuws voor topillusionist Hans Klok. Zijn assistente Nathalie, die al sinds 1999 aan zijn zijde stond op het podium, is op 43-jarige leeftijd overleden. Ook voor Mees, het 12-jarige zoontje van Bridget Maasland, is dit een groot verlies. Nathalie is al jaren zijn stiefmoeder en trouwde vorig jaar in Las Vegas met zijn vader. Lees verder.

assistente hans klok overleden

5. ‘Kopen Zonder Kijken’-kijkers dol op Brabantse überpositivo Roy (en snappen níets van match met vriendin)

Kijkers van Kopen zonder Kijken ergeren zich sinds de start van het nieuwe seizoen niet alleen aan excentrieke stylist Roos, maar ook aan het feit dat de beschikbare budgetten aan de ruime kant zijn én dat er toch iedere week extra geld bij moet komen. De truc van het programma is immers om met weinig iets leuks te maken en voor veel huizenzoekers zijn die extra potjes met geld geen realiteit. Gelukkig was het maandag eindelijk eens tijd voor een ander soort verbouwing met minimaal budget en… geen. extra. geld. Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

kopen zonder kijken waalwijk budget

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP

Shoppen is altijd een goed idee