Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 44

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 44

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 44

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Pas bevallen Kim Feenstra deelt realistische foto van eerste weken als moeder

Alweer zo’n twee weken geleden zag Kim Feenstra (35) een grote wens in vervulling gaan. Het model werd voor de eerste keer moeder en leeft sindsdien op een roze wolk, maar geeft toe dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Op Instagram deelt ze een realistische foto op Instagram, waarop haar volgers meteen een eerste glimp kunnen opvangen van de pasgeboren Brooklyn. Lees verder.

kim feenstra realistische foto moeder baby

2. Nieuwe zwangerschap schokt kijkers ‘Waar doen ze het van?’: ‘8 kinderen en elk dubbeltje omdraaien, waarom?’

Eén van de spraakmakendste programma’s op de buis is op dit moment Waar doen ze het van?, waarin vier gezinnen met verschillende inkomens gevolgd worden. Wekelijks valt er een hoop te bespreken op Twitter, waar het vorige week woensdag met name ging over de familie Geerts. Moeder Annemarie blijkt namelijk zwanger van kindje nummer acht, terwijl rondkomen met zeven kids al iedere maand een giga puzzel is. Kijkers snappen er helemaal niets van. Lees verder.

waar doen ze het van geerts instagram

3. Kijkers ‘Kopen Zonder Kijken’ los op naïef stel, geldtrekkers Alex en Bob, en stylist Roos (a.k.a. ‘Ibiza-Barbie’)

Maandag was het weer zover: na Joeke en Fernant van vorige week was het ditmaal de beurt aan yuppenkoppel Kaat en Maarten om mee te doen aan Kopen zonder Kijken. Hun huizenjacht bevond zich al twee jaar in een impasse, want echt besluitvaardig was het koppel niet. Maar gelukkig waren daar Alex, Bob en natuurlijk Ibiza-Barbie Roos to the rescue. Lees verder.

kopen zonder kijken breda kaat

4. Ka-ching! Zoveel spaargeld heeft de gemiddelde Nederlander per leeftijdscategorie

Waar het de een lukt om honderden euro’s per maand opzij te zetten, houdt de ander aan het eind van zijn of haar salaris steevast een stukje maand over. Sparen is voor iedereen anders, maar stiekem is het tóch wel fijn om een beeld te hebben van wat anderen op hun rekening hebben staan. Volgens de cijfers van het CBS is dit hoeveel spaargeld de gemiddelde Nederlander heeft per leeftijdscategorie. Lees verder.

geld sparen

5. Opgebiecht: ‘Na haar dood ontdekte ik dat mijn moeder een minnaar had’

Lieve (34): “Vorig jaar zomer overleed mijn moeder, als een donderslag bij heldere hemel. Het is het grootste verdriet van mijn leven, het kwam zó onverwacht. Mijn vader kan er slecht mee omgaan en wilde alles in huis laten zoals het was. Onlangs heb ik haar kleding uitgezocht en ontdekte ik een geheim dat ik nooit kon vermoeden: ze had een minnaar…” Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

moeder minnaar

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP

Shoppen is altijd een goed idee