Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 43

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 43

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 43

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kijkers niet onder de indruk van ‘styling’ in eerste verbouwing in nieuw seizoen ‘Kopen Zonder Kijken’

Maandag ging een gloednieuw seizoen Kopen Zonder Kijken van start op RTL4. Naast dat er door Twitterend Nederland druk gekletst werd over het stel, de keuze voor het huis en de verbouwing, werd er ook massaal gekeuveld over de styling van de stylist. Of we die van het huis bedoelen? Nee nee, die van de stylist, dus. Lees verder.

kopen zonder kijken haarlem stylist

2. Kae is bíjna ‘twae’: Naomi van As deelt prachtige foto en ervaart nú al dat het grootste cliché waar is

De dochter van Naomi van As (37) en Sven Kramer (34) mocht deze week alweer twee kaarsjes uitblazen op haar verjaardagstaart. De kleine Kae krijgt dan ook steeds meer een eigen willetje en volgens haar moeder zijn alle clichés waar. Fans van Naomi waarschuwen haar ondertussen alvast voor de fase die hierna komt én valt op hoeveel de voormalig hockeyster en haar dochter op elkaar lijken. Lees verder.

naomi van as foto dochter bijna twee

3. Paleis zonder Pruikie: Rogier (van Frank) voor het eerst gespot zonder zijn goed geföhnde, néppe coupe

Rogier Smit (46) herkennen we natuurlijk aan zijn immer goed geföhnde coupe en volle haardos, maar dat kapsel heeft hij niet van nature. Sterker nog, er is een foto gelekt waarop de wederhelft van Frank Jansen (74) vrijwel onherkenbaar is. Hierop is de realityster namelijk te zien zónder pruik. Lees verder.

Rogier Frank zonder pruik foto

4. Twitter is massaal Martien Meiland-moe: bakken kritiek voor o zo geliefde kasteelheer

Van een seizoen in Ranking The Stars tot zijn eigen show Cash or Trash, wekelijks twee afleveringen van Chateau Meiland én een rolletje in BINGO! De 100.000 euro quiz: Martien Meiland (59) is niet meer van de buis weg te denken en leek door heel televisiekijkend Nederland omarmd te zijn. Toch lijkt dat succes nu niet voor eeuwig te duren. Het heeft even tijd gekost, maar het onmogelijke lijkt te gebeuren: Twitter stroomt vol met negatieve reacties over de kasteelheer. Lees verder.

martien meiland kritiek twitter

5. Huishoudboekje van Margriet (25): ‘Mijn vriend is zijn baan door corona kwijtgeraakt’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Margriet (25) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

huishoudboekje baan kwijt door corona

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP

Shoppen is altijd een goed idee