Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 41

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 41

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 41

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Dat koppie! Katja Schuurman deelt eerste duidelijke foto van dochtertje Coco Loulou

Katja Schuurman (45) zit zo’n twee maanden na haar bevalling van haar dochtertje nog steeds op een grote roze wolk. De presentatrice deelt dan ook het ene na het andere zoete kiekje, maar na de aankondiging van de geboorte zagen we Coco’s gezichtje eigenlijk nooit meer voorbijkomen. Nu laat Katja eindelijk meer van het meisje zien en de foto is werkelijk een plaatje. Lees verder.

katja schuurman dochter coco

2. Twitter gaat los: kijkers ‘RTL Boulevard’ raken niet uitgepraat over ‘behaloze’ Bridget in doorzichtig truitje

Zoals op vele avonden in de week was het ook maandag weer de schone taak aan Bridget Maasland (45) om RTL Boulevard te presenteren. De blondine nam plaats achter de desk in een – volgens Twitter – nogal opvallende outfit en werd dan ook hét onderwerp van gesprek onder kijkers. En dat allemaal wegens een wel heel ‘doorzichtig truitje’ dat ze droeg, waar ze vermoedelijk geen beha onder aan zou hebben. Lees verder.

bridget maasland doorzichtig truitje RTL boulevard twitter reacties

3. Huishoudboekje van Linda (30): ‘Ik vind het belangrijk dat we een goed gevulde spaarrekening hebben’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Linda (30) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Bedrag spaarrekening

4. Leontine neemt officieel afscheid van ‘Borsato’ en haalt uit naar brutale volger

De scheiding is inmiddels rond, de gezinsvilla is van de hand gedaan en zowat het enige dat Marco (53) en Leontine (52) inmiddels nog verbindt, zijn de kinderen. Een paar maanden na de scheiding leek de brunette ook al afscheid genomen te hebben van de achternaam Borsato, maar ondertussen draagt ze op Instagram nog altijd de naam van haar ex-geliefde. Dat is niet zonder reden, zo legt ze uit naar aanleiding van een nogal directe vraag. Lees verder.

leontine afscheid borsato sneer brutale volger

5. Op naar de kapper: ‘The French cut’ is het kapsel dat iedereen nu wil hebben

Logisch dat je in het ellendige jaar dat 2020 is, zin hebt in iets nieuws. Iets fris. Hetzelfde gevoel als die drang om na een rommelige break-up meteen naar de kapper te rennen. Enter dit Franse kapsel. Het heet ‘the French cut’ en het is verleidelijk én chic (want wat wil je, het is Frans). Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

french cut

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP

Shoppen is altijd een goed idee