Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 40

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 40

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 40

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Chantal Janzen deelt bijzondere foto van alle vijf kinderen: ‘Mijn allergrootste trots en bezit’

Chantal Janzen (41) heeft twee prachtige zoons, James en Bobby, maar is bovendien stiefmoeder van de kinderen van haar man. Dat ze ook met hen een enorm sterke band heeft, steekt de presentatrice nooit onder stoelen of banken. Op Instagram zet ze dan ook die drie flink in het zonnetje. Lees verder.

chantal janzen foto kinderen zoons bobby james

2. Gewoon een griepje of corona? Zó herken je het verschil

Het seizoen nadert weer, dat er veel griepjes en verkoudheden op de loer liggen. Maar anders dan in andere jaren word je nu na één keer hoesten als ‘besmet met het coronavirus’ gezien. Hoe weet je nou wat voor virus je te pakken hebt? Dít is het verschil. Lees verder.

corona klachten verschillen

3. Sven’s grootste fan: Naomi van As deelt té lieve vader-dochterfoto (én herkenbaar moment voor moeders)

Dat Sven Kramer (34) als viervoudig olympisch kampioen een flinke achterban heeft, moge duidelijk zijn. Toch is er niemand zo’n grote fan van de schaatser als zijn dochter Kae. Naomi van As (37) trakteert haar volgers op een prachtige foto van haar geliefde en hun dreumes, wat voor een hoop herkenbaarheid zorgt bij de moeders onder hen. Lees verder.

vader dochter foto sven kramer naomi van as kae

4. De Italiaanse bruiloft: een droom voor Sylvie… maar een verschrikking voor haar kersverse man?

Op Instagram zien we het ene na het andere dromerige plaatje voorbijkomen van misschien wel de bruiloft van het jaar. Die van Sylvie Meis en haar kersverse man Niclas Castello. Afgaand op het beeld dat de bekende bruid schetst bij het vierdaagse festijn was het een droom die uitkwam. Toch zou haar echtgenoot daar íets anders over denken… Lees verder.

sylvie meis foto's bruiloft

5. Opgebiecht: ‘Uit geldnood heb ik de verzekering opgelicht’

Astrid (37): “Het is inmiddels al jaren geleden, maar ik moest er pas nog aan denken. Die ene keer dat ik zo ontzettend in geldnood zat dat ik geen uitweg meer zag. De schulden liepen op, ik werkte me kapot maar verdiende niet genoeg om alles te betalen. Dus bedacht ik een plan en heb ik een inbraak in scène gezet. Met het bedrag dat de verzekering uitbetaalde, kon ik weer even vooruit.” Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

opgebiecht

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP

Shoppen is altijd een goed idee