Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 39

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 39

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 39

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kort, korter, kortst: Chantal Janzen laat opnieuw de schaar in haar lokken zetten

Nog niet zo heel lang geleden belde Chantal Janzen haar vaste hair- en make-upstylist Leco van Zadelhoff op voor een knipbeurt. Het resultaat? Een zichtbaar kortere coupe. Toch vond de RTL-presentatrice haar kapsel blijkbaar nog niet kort genoeg. Op Instagram laat ze namelijk het resultaat van haar meest recente knipbeurt zien. Lees verder.

chantal janzen nieuwe coupe

2. Michael van der Plas onlangs gearresteerd: krijgt ‘Barbie’ zoontje Milano hierdoor eindelijk terug?

Onlangs werd bekend dat het Instagramaccount van Michael van der Plas (40) was ingenomen door de Belastingdienst, op verdenking van het verkopen van nep-merkkleding via het sociale medium. Even later is naar voren gekomen dat drie van de vijf verdachten in de zaak langer vast moeten blijven zitten, al wil het OM niet zeggen of de realityster ook een van de verdachten is die in hechtenis zit. Hoe dan ook: betekent deze zaak waar de ex van Samantha de Jong (31) in verwikkeld zit dat de voogdij over zoontje Milano teruggaat naar ‘Barbie’? Lees verder.

Samantha de Jong Barbie voogdij Milano Michael FIOD

3. Huishoudboekje van Jill (20): ‘Ik geef mijn moeder iedere maand € 430’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan de 20-jarige Jill om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

huishoudboekje

4. Huishoudboekje van Tamara (26): ‘Vorig jaar won ik de PostcodeStraatprijs: € 25.000 én een BMW’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Tamara (26) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Huishoudboekje bedrag huis

5. Daddy to be: zó ziet de vriend van de zwangere Jennifer Hoffman eruit

Net toen Jennifer Hoffman (39) de hoop bijna had opgegeven en dacht dat ze aan de datingapps moest, kwam ze haar ware liefde tegen. De actrice is sinds de zomer van 2018 samen met Dorian Geis (36). Het gelukkige stel maakte onlangs bekend hun eerste kindje te verwachten. Maar hoe ziet de vriend van Jennifer er eigenlijk uit? Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Vriend Jennifer Hoffman foto Dorian

Beeld: BrunoPress, iStock

Shoppen is altijd een goed idee