Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 38

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 38

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 38

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Ex Roxeanne Hazes duikt op in ‘Steenrijk, Straatarm’: kijkers raken niet uitgepraat over vermogend stel

Iedere woensdagavond kan televisiekijkend Nederland weer genieten van een gloednieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Daarin maakte vorige week niemand minder dan de ex van Roxeanne Hazes zijn opwachting. Hij ruilde met zijn geliefde en kinderen voor een week van leven en budget met een minderbedeeld gezin uit Hoorn. Lees verder.

ex roxeanne hazes steenrijk straatarm

2. Toch weer een stille steek onder water aan Bridget? André plaatst veelzeggende tekst bij foto met Monique

André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) hebben er een welverdiende vakantie op zitten. Het stel deelde het ene na het andere gelukzalige kiekje van de trip en de liefde spat er weer vanaf bij de twee. Dat het koppel elkaar na een breuk van enkele maanden – waarin de zanger samen was met niemand minder dan Bridget Maasland (45) – weer helemaal gevonden heeft, wordt nog eens benadrukt met een kersverse post op Instagram. En de tekst die daarbij staat, zou zomaar weer eens een stiekeme sneer aan de RTL Boulevard-presentatrice kunnen zijn. Lees verder.

romantische foto andre hazes monique westenberg

3. Babynieuws! Voormalig ‘K-otic’-zangeres Sita bevallen van dochter en deelt prachtige foto

Tijd voor beschuit met roze muisjes: Sita Vermeulen (40) is onlangs bevallen van een dochtertje. Dat heeft de zangeres, bekend als voormalig lid van K-otic en deelnemer van Starmaker, onthuld met een tweetal zoete foto’s van de pasgeboren spruit. Lees verder.

k-otic sita vermeulen bevallen dochtertje

4. Wacht even: hebben Rick Brandsteder en Gaby Blaaser tóch het bed gedeeld tijdens ‘De Bachelorette’?

De roddels gingen al langere tijd, nadat Monica Geuze en comedian Edson da Graçamet hun vermoedens in Videoland Viewing Party uitspraken, maar Paul de Leeuw gooit nu nogmaals olie op het vuur. In de aflevering van Ranking the Stars van vorige week lijkt hij namelijk behoorlijk uit de school te klappen over het vermeende avontuur tussen Rick Brandsteder en Gaby BlaaserLees verder.

gaby-blaaser-rick-brandsteder

5. Huishoudboekje van Celine (22): ‘Gemiddeld sparen we 500 euro per maand’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Celine (22) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Huishoudboekje

Beeld: BrunoPress, iStock

Shoppen is altijd een goed idee