Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 37

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 37

Nieuws & Maatschappij
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 37

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Miljuschka’s zoon Rembrandt: ‘Mag ik niet een uurtje langer gamen per dag?’

Miljuschka Witzenhausen (35) is tv-kok, presentator en culinair blogger. Ze is samen met Philip en heeft twee kinderen, Rembrandt (10) en Felina (8). Elke week schrijft ze in Flair over haar rollercoasterleven. Lees verder.

miljuschka dochter ziekenhuis

2. Chantal Janzen deelt tóch weer verkapte sneer uit aan Linda de Mol

Linda de Mol (55) en Chantal Janzen (41) zijn niet de beste vriendinnen, da’s geen geheim. Maar nadat Linda de overstap maakte naar Talpa, haar programma Oh, wat een jaar! gedwongen moest achterlaten en hoorde dat Chantal het stokje van haar zou overnemen, viel dat niet in goede aarde. Dat liet ze duidelijk merken, maar Chantal besloot zich zich niet te verlagen en hield wijselijk haar mond. Nu deelt ze onverwachts tóch nog een steek onder water uit aan haar concullega. Lees verder.

chantal linda ruzie

3. Opgebiecht: ‘Naast mijn vriend heb ik een vriendin’

Julia (31): “Het is dik twee jaar geleden dat ik een keer met mijn beste vriendin meeging naar een vrouwencafé. Zij is lesbisch, was toen net single en wilde daar eens rondkijken. Ik val op mannen, maar vond het wel leuk om mee te gaan. Achteraf gezien wel wat raar dat ik daar een vriendin opdeed, terwijl ik dacht hetero te zijn… en al acht jaar samen ben met Maarten.” Lees verder.

opgebiecht Flair dubbele agenda vriend vriendin

4. Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ schieten vol door bijzondere actie van minderbedeelde ouders

Steenrijk, Straatarm weet iedere week weer de nodige reacties uit te lokken op social media. Waar Twitter tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vooral bakken kritiek regende, lieten kijkers een week later massaal weten het niét droog te kunnen houden. Eén actie in het bijzonder raakte televisiekijkend Nederland recht in het hart. Lees verder.

steenrijk straatarm kijkers schieten vol tranen joey trui

5. Opgebiecht: ‘Onze buurman loopt vreselijk met mij te flirten’

Samantha (31): “Mijn vriend en ik kochten ons huis een halfjaar geleden. In een dorp vlak bij de stad waar we vandaan komen, vonden we een leuke woning met tuin. Het is een rustig buurtje met veel aardige en behulpzame mensen. Ook onze buren zijn top. Alleen krijg ik steeds vaker het onaangename gevoel dat de buurman een oogje op me heeft.” Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

opgebiecht paranormaal begaafd

Beeld: BrunoPress, iStock

Shoppen is altijd een goed idee