Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 36

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 36

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 36

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Nét bevallen Katy Perry deelt eerlijke foto van lijf na zwangerschap en grapt met anti-glamour

Nadat show na show geschrapt is, zette MTV de jaarlijkse Video Music Awards (VMA’s) vorige week gewoon door. Overigens wel in aangepaste vorm, met optredens op verschillende locaties en bíjna volledig zonder publiek, op een drive-in podium na. Katy Perry is doorgaans zo goed als vaste gast op de rode loper en dikwijls op het podium. Dit jaar moest ze het bijzondere feest echter missen, aangezien ze amper een week geleden beviel van haar eerste kindje. Op Instagram grapt ze met een herkenbare en eerlijke mama-foto over het missen van het spektakel. Lees verder.

katy perry eerlijke foto bevallen

2. Opgebiecht: ‘Niemand weet dat ik een dochter heb’

Anniek (34): “Ik was vijftien toen ik zwanger raakte, en dat was uiteraard niet de bedoeling. Mijn ouders spraken er schande van, ze zijn erg gelovig. Mijn dochter is nu negentien, ik heb geen contact met haar. Ook niet meer met mijn ouders, dat gaat nooit meer goed komen. Ik heb mijn verleden achter me gelaten en ben opnieuw begonnen.” Lees verder.

Dochter

3. Fans zien Guusje Nederhorst in prachtige vader-zoonfoto Dinand Woesthoff en Dean (17)

Toen Dean Maddy slechts een paar maanden oud was, overleed zijn moeder Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Toch leeft de voormalig GTST-actrice in hem voort, zo valt fans op. Op een zomerse foto van de zeventienjarige en zijn vader Dinand Woesthoff (47) zijn namelijk duidelijk de genen van de blondine te zien. Lees verder.

Dinand Woesthoff foto zoon Dean sprekend Guusje

4. Huishoudboekje van Mettie (55): ‘Geld uitlenen heeft ons vertrouwen in mensen beschaamd’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Mettie (55) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Huishoudboekje

5. Ook met open mond ‘MAFS Australië’ gevolgd? Déze stellen zijn nog wel (én niet meer) samen

Wie de Nederlandse versie van Married At First Sight altijd volgt en deze zomer nietsvermoedend aan de Australische variant begon op RTL8 of via Videoland, zal binnen mum van tijd met z’n mond vol tanden hebben gezeten. Het programma lijkt haast in niets op de ogenschijnlijk brave productie uit eigen land, maar is – we kunnen er niets anders van maken – vermaak van de bovenste plank. Ook wij gingen er helemaal in op en leefden enórm met de koppels mee. Na twee maanden is het afgelopen: wie zijn er nog samen en wie niet? Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

koppels mafs australië nog samen

Beeld: BrunoPress, iStock