Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 35

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 35

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 35

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kijkers ‘RTL Boulevard’ vol plaatsvervangende schaamte én betrappen Bridget op sneer aan André: ‘Vals’

Dinsdagavond is Getekend voor het leven van start gegaan, het nieuwe programma van André Hazes (26). Hierin maakt hij kennis met mensen die spijt hebben van een tatoeage die ze ooit hebben laten zetten. Vlak ervoor schoof de zanger al aan tafel in Jinek om zijn show te promoten, en daarna sprak ook RTL Boulevard hem erover. Zijn ex Bridget Maasland behandelde het item en dat was volgens kijkers behoorlijk ongemakkelijk te noemen. Vooral wanneer de presentatrice een sneer lijkt uit te delen aan André en zijn geliefde Monique Westenberg… Lees verder.

bridget maasland andre hazes tattoo sneer boulevard

2. Katja Schuurman deelt nieuwe, té zoete gezinsfoto’s met pasgeboren dochter: ‘We zijn zó gelukkig’

Sinds de geboorte van de kleine Coco Loulou zit Katja Schuurman (45) op een grote roze wolk. Begin augustus beviel de presentatrice van haar tweede kindje en deelt ze het ene na het andere liefdevolle kiekje. En één ding moge duidelijk zijn: het kersverse gezinsgeluk spat ervan af. Lees verder.

katja schuurman nieuwe foto's coco loulou

3. Opgebiecht: ‘Die erfenis van bijna €500.000 had ik liever niet gehad’

Lisette (31): “Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze. En iedereen vindt dat dat onzin is, toch? Wat is er nou fijner dan een leven zonder geldzorgen en alles kunnen kopen wat je wilt? Dat dacht ik ook altijd. Totdat ik een bedrag met vijf nullen op mijn rekening kreeg. Een erfenis van een oom die ik amper kende. Stikzenuwachtig word ik ervan.” Lees verder.

opgebiecht

4. Maxima in bikini en Willem-Alexander hunkerend naar een zwemtrap: vakantiefoto’s van royals gepubliceerd

Vorig weekend zijn er vakantiefoto’s van de koninklijke familie online verschenen. Da’s redelijk uniek, want… officieel mag het niet. De opnamen zijn in strijd met de mediacode die het Koninklijk Huis voor zichzelf hanteert. Dat neemt niet weg dat het stiekem ontzettend leuk is het koninklijke gezin eens zo (lekker gewoon) te zien. De foto’s tonen het koningspaar in badkleding – Máxima in bikini – aan boord en bij hun nieuwe, in Muiden geregistreerde boot Alma. Er is onder meer te zien hoe de koning zijn vrouw de boot in helpt na een rondje zwemmen bij het schip. Lees verder.

maxima bikini

5. Huishoudboekje van Merel (27): ‘We willen graag een buffer hebben van € 10.000, voor noodgevallen’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Merel (27) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

huishoudboekje

Beeld: BrunoPress, iStock